Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonCapello

    tag

    Sziasztok!

    Egyszer már megfordultam itt a topikban egy kérdéssel, most lett aktuális, hogy eljött a meleg időszak, és az FX-8150-em (nem húzom, nincs rá szükség, és amúgy sem kockáztatnék :) ) gyári hűtője a 15 éves porszívónk hangjával vetekszik, úgy, hogy a ház oldalát nem merem feltenni (bár ez a ház gyengesége inkább).

    Így egyrészt kéne javaslat egy csendes, ugyanakkor erős hűtőre (a víztől tartózkodom egyelőre), illetve egy házra, amibe ezt bele lehet pakolni (bár ez nem prioritás, normálisan elrendezett hűtők mellett szerintem nem lesz probléma - és ettől függetlenül érdekel a véleményetek erről a házról, hogy hosszútávon megfelel e majd - Thermaltake V2 Black Edition). Az összkeret jelenleg 25e forint, ha belefér belefér, ha nem, akkor csak a hűtésre kérek javaslatot, a többit majd később :)

    Illetve még két "óvatossági" kérdésem lenne - ez ugye egy álló ház, és az alaplap értelemszerűen az élére van állítva a házban - nem kell félnem attól, hogy egy batárnagy procihűtő lehúzza a súlyával a foglalatot, esetleg eltöri, meghajlik? A másik kérdés - milyen hűtőelrendezést javasolnátok, mi az ideális? A ház specifikációban az van, hogy két hátsó, egy oldalsó és egy elülső ventillátor slot van, ebből jelenleg egy hátsó üzemel összesen, plusz a procihűtés, persze - mindez nyitott oldal mellett. Mivel ettől függetlenül féltem az alkatrészeket a porosodástól, párától, hasonlók, szeretném rárakni már az oldalát, viszont a jelenlegi hűtés mellett veszélyesen melegnek érzem a gép tetejénél a tápot, habár a hőmérsékletek nem indokolják, de én már csak ilyen paranoid jellem vagyok :)

    Előre is hálásan köszönök minden segítséget, még ha hozzátok képest sehol sem vagyok az FX-emmel :)

    DonCapello

Új hozzászólás Aktív témák