Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    válasz atti_2010 #12781 üzenetére

    Nekem egy LC power 420-as táp szállt el amikor megvettem az FX8120-at meg a többi új alkatrészt és sajna a terhelésen, ami azért új konfignál az újdonság miatt van bőven, elhalálozott. nem kis frász volt rajtam, nem tudtam mást venni gyors próbára mint egy HKC 650-est.

    Szerencsére nem lett semmi gond, minden működik, szóval működött a védelem, bár valszeg egy kondi elpukkanásán kívül történhetett volna más is a tápban. Mégegyszer ilyen idegeskedés elkerülése végett vettem egy FSP hexa 500-ast, vagyis becseréltettem, üzletvezetővel meg lehetett beszélni, amúgy is csak próbára volt nálam a HKC.

    Ennek ellenére nem tudom állítani, hogy a "noname" tápok annyira rosszak lennének. Az, hogy a 420-as nem bírta részben az én hibám, mivel ekkora terhelésre van tervezve, ezt tudni kell. (igaz elfüstölnie sem szabadna) Pár ezer forint különbséggel vettem az FSP-t a HKC-hoz képes, ha minden igaz 2600 Ft volt.

    Ennyit a jó érzet és a biztonság megér, viszont egy új, nem youtube-os kitudja mennyire igaz videó tesztre kíváncsi lennék az új HKC, LC power, és más népszerű "olcsóbb" tápokról, mivel nem a mai darabok miatt terjedtek el a rémhírek. Az a youtube-os videó sem egy mai 2 év garisról készült.

    Én ezek után a tesztek után minősíteném le őket ha még mindig úgy van. Sajna ilyen teszt nincs, addig legenda és régi teszt az alapja, hogy a maiak is ugyanolyanok-e.

    NEM REKLÁMOZOM ŐKET, CSAK EGY KORREKT VÉGELEGES VERDIKTTEL ELLÁTOTT FRISS TESZTRE LENNÉK KÍVÁNCSI, mint ahogy az a nagy korrekt gyártóknál van.

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák