Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rhyno

    csendes tag

    Sziasztok! Tanácsot kérnék, rendeltem egy Redmi Note 3 Pro telefonhoz lcd kijelzőt. Kifizettem, elvileg postára is adta az eladó. Ezután azonban írt nekem, hogy hibáztak, az nem Redmi Note 3 Pro verzióhoz való képernyő, hanem a sima Note 3 verzióhoz való. Ilyenkor mit lehet tenni? A kicsi kínai azt akarja, hogy fotózzam le a telefonom és küldjem el neki, de nem tudom, hogy minek az neki, illetve töröljem a rendelést, de szerintem azt már nem tudom.(The seller has shipped your order ) Itt beszélgetés:

    Alice wang
    2016-06-27 18:33
    Hi friend,
    Can you pls send us a picture abour your cellphone ? yesterday , our manager said "Redmi Note 3 Pro is exist on the chinese market . ok , pls cancel this order . pls chose " i don't need this order " as the reason , thanks a lot .

    Me
    2016-06-27 03:37
    Hi
    My phone is Redmi Note 3 Pro, i need same type lcd touche screen. If you send me Redmi Note 3 lcd touche screen (not Pro version), probably I'cant use it, i will open dispute and I will ask for my money back. If is still possible, please cancel my order.

    Alice wang
    2016-06-27 00:51

    Hi friend ,
    Sorry to tell you that , we made a mistake , there is no hongmi redmi note 3 pro , just have the hongmi note 3 in the market . we called the " hongmi note 3 pro " is not correct . pls check your cellphone model again .

    A két típus elvileg csak a processzorban különbözik, így lehet hogy jó lesz a képernyő, de lehet, hogy nem, ennek még nem jártam utána. Nem akarom lehúzni a kicsi kínait, ha jó a képernyő, akkor megtartom és ő is a pénzemet, de ha nem jó, akkor nem akarok 25 dollárt bukni. Hogy lehet ebből jól kijönni? Köszi a segítséget előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák