Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz wwenigma #10694 üzenetére

    Emberünk nem feltételnül érti "félre", csupán arról van szó, hogy saját magam nevébe tudok beszélni!
    A csomagok 98%-a megjön 60napon belül... így a maradék 2%-nál az erősen "szélsőséges esetnek számít"... itt nem is ezzel szoktak visszaélni, hanem a TN nélküli csomagokat "letagadják" (sajnos rengeteg megkeresésbe - kommentbe látom ezt a mentalátást... na én ezzel nem értek egyet)

    Értsd: valamire mondjuk 45-60nap szállítást vállalnak... emberünk már 5-10nap után vitát nyit, hogy nem jön meg... aztán megjön a 20-30.napra - a vitát nem zárja le... így ingyen kapott árut! (na én az ilyeneket rühellem... az a 60napon túlcsúszás tök más történet és nem is gyakori... elégé nagy számú saját statom van.... 1000+csomag, és ahogy írtam kb. 1%-os arányról beszélünk, hogy a vállalt szállítási határidő túllépik! (viszont kezdjük azzal, hogy az ali / PayPal sem ad automata igazat a vevőnek ha 60.nap alatt nem jön meg, azért ott is van plusz "türelmi idő", amibe megszokott jönni, így... pláne "értékesebb "TN-es" csomagok esetén ez nem "trükközhető ki"!

    Mert amúgy tényleg van olyan eladó, aki vállalja... leírva, hogy ha 60napon belül nem kapod meg automata a refund és "megtarthatod ingyen" a terméket! Van ilyen! Ilyen eladó! (de nem ez az általános)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák