Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz haxxika #13297 üzenetére

    Huh, hol is a kezdjem, köszi az infót, de sajnos ott maradt a gép bármennyire is jó volt az ára.
    A hirdetés szerint friss fékek kerültek alá, nos itt a múltidőn van a hangsúly, friss volt az 60ezer km-el ezelőtt, most válla van mind a 4 tárcsának, a betét lassan vason elől és hátul is fogyóban. Jó a váltó (leszámítva a sírást hidegen, de az egy folyadék és egy szűrőcserével orvosolható), a motor is elég jó (bár hidegen lakik benne egy harkály), van ereje, egyenletesen adja le, de és itt jön a lényeg:
    Bemegyek, mondom miért jöttem, kérem a kulcsot és hagyjanak békén, majd jövök ha gondom van. Kisvártatva jön miszter kupec, duruzsol a füllembe hogy ilyen csecse olyan baba, mondom okés, emeljük már fel ha már ott egy 4 állásos szerelőműhely, "ugyan minek!?"... Kezdtem gyanút fogni, guruljunk egy kört, oké, de ő vezet. WTF!? Jó, legyen, csak haladjunk. Pár méter friss aszfalt után szóltam hogy cseréljünk már. A futómű totál dead, mindene nyisszog-nyüsszög, vacakabb úton rendesen egérkoncert van és elpattog a hátulja az úthibákon, mert az egyik gátló be van állva kb.
    890-ért hirdette, mondtam neki hogy 650, annyiért nem megy, legyen 750 de akkor emeljük fel és az összes szilentet ami nyekereg cseréli. Hát az úgy nem jó neki, nem jön ki a matek. 850 az alja így ahogyan van, megköszöntem az idejét és távoztam. Itt nem a pénzről volt szó, hanem elvekről. Értem én hogy jön majd egy madár, de azért ennyire nem kellene kötni az ebet a karóhoz, főleg hogy 400-ért számolta be egy másikba.

    Nem adtam fel, de még keresgélek, azért ez így nagyon lukra futás volt. :(

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák