- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valószínűleg a trafó zúg, nem zárnám ki, hogy mindig is zúgott, csak most vetted észre.
Mennyi pénzt szánsz rá? Én anno 2004-ben még 14003 Ft-ért vettem a Logitech Z-3 szettem a híres Mistral Computerworldnél. Inflációval ezt kb hárommal kell szorozni talán?
Érdekesség, hogy a Z-3 / Z-4 szettekben a 20 cm-es mélynyomó kamu, valójában az csak egy passzív membrán:
Meg ott a Z333, ott meg a magassugárzó kamu:
Így vegyen bárki logitechet.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
BaLee
addikt
válasz iszoke #61701 üzenetére
Helyben meg vagyok kötve, 228mm széles mélnyomó épphogy elfért, az Edifier 300 körül van, ráadásul a szatelitek is a Z4-nél 80mm szélesek az Edifiernél pedig több, mint duplája, nem fér el az asztalon.
Keretösszeget tényleg nem írtam kb. netto 50 körül.
#61702 lezso6: jah közben utánaolvastam, ennek ellenére nekem megfelelő hangja volt. De nem ragaszkodom a Logitechhez.
Lehet, hogy eddig is zúgott, de a gép mellett alszom 1.5m-re és tegnap úgy tűnt fel a zúgás, hogy közben ment a tv ill. egyéb háttérzaj szóval tegnap valami "elromlott". -
Lajmund
őstag
Ki kell dobni a kukába. Ez egy hulladék szett vegyél egy rendes sztereó hangfal szettet. Nekem is hasonló hulladékom volt. Ehelyett vettem 2 adam audio t8v és egy smsl do 100 Dac-ot. Ez már rendesen szól. Vagy még edifier bd 350 ami még elmegy az itteni tapasztalatok alapján. Ez pénztárca barátabb.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
ridiculous
aktív tag
válasz samu2062 #61698 üzenetére
Ebben az árkategóriában egy Genius SW-HF 2.1 1205 Ver. II nem lenne jobb választás az általad említett(ek)nél?
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
alphamooncam
őstag
Mi a baj falra fúrással?!
Mélynyomóm, meg a hátam mögött 2 méter magasan van. Képen a jobb felső sarok.
Mindez a 11nm-es hálószobámban, másodlagos rendszerként üzemel.
Csak akarni kell...
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
-
Az a márkanév mindenvisz. Teufel: a tejfölösdoboz hang garantált.
Egyrészt soundbart ne, másrészt mocskos drága, harmadrészt semmit nem fog kihasználni a feature-ökből, negyedrészt 50e forintot szán rá, ez meg 300 euró; ötödrészt itthon nem is kapható.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
válasz alphamooncam #61710 üzenetére
Ha nem akar, akkor ne fúrjon. Meg biztos vagyok benne, hogy az első reakciója az lesz, hopgy: hát de hogy néz már ez ki.
Make Asia Great Again!
-
BaLee
addikt
válasz lezso6 #61711 üzenetére
Elég hülye alakú a monitor talpa meg ott van még a fejhallgató erősítő amit megint nem tudnék máshova tenni. 8cm-nél azért szélesebb elfér, saccra 10-12 biztos. Az Edifier S351DB pl. tetszik de ott sajnos a mélnyomó is jóval nagyobb 312mm széles pedig ott tényleg csak max 250 körül fér el.
De még méregetek majd ha hazaérek.
#61707 csƵ: 50 ezres keretet "kissé" túllépi.
-
Nyomtatót vagy mit nem lehet átpakolni valahova? Tudom, nem az én asztalom, csak azért kérdezem, mert tényleg lehetetlen értelmes hangfalat ajánlani ilyen pici helyre, így valami változtatás kell. Ha jót akarsz. Mert nyilván megveheted a random másik logitech vagy hasonló 2.1-et, csak az hangminőségre nem lesz valami jó.
Make Asia Great Again!
-
samu2062
aktív tag
válasz ridiculous #61705 üzenetére
Ha jobb lenne, akkor ezt mondtam volna. Nem, sokkal rosszabb. Ismétlem, ennyi pénzért nincs más.
(Összefoglalót olvasd el.) -
SunMount3r
nagyúr
Itt is felrakom a kérdést, hátha többen biztosabbat tudnak rá mondani:
Van valami hátránya ha pl. 6 méteres az analóg kábel? Pl. ezt néztem ki, vagy esetleg ezt. A PC-től lenne a TV-ig vezetve, oda pedig hosszú az út.
THX!
-
Degeczi
nagyúr
válasz SunMount3r #61720 üzenetére
Minél hosszabb az analóg kábel, annál nagyobb az esélye zavarok felszedésének, és főként a kábelkapacitás miatt magashang vágásnak. De az csak nálad derül ki majd, milyen a helyzet és mennyire elfogadható.
-
gyenesmartin
őstag
válasz SunMount3r #61720 üzenetére
Milyen tv? Az nem ad ki analóg vagy digitális jelet?
Kábelből én a Kácsa audio kábeleit tudom ajánlani.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz gyenesmartin #61722 üzenetére
De kiad analóg jelet is, meg optikai is van rajta (a hangfalon csak anaglóg bemenet van), csak a PC-ből egy jó DAC-al sokkal jobb minőségű hang jönne, mint a TV-ből.
-
Degeczi
nagyúr
válasz SunMount3r #61723 üzenetére
Használj külső DAC-ot (a hangfal mellett), és nincs probléma az analóg kábelhosszal.
[ Szerkesztve ]
-
samu2062
aktív tag
válasz ridiculous #61717 üzenetére
Jó, csak nem tudtam, hogy az összefoglaló ide vonatkozó részét is olvastad-e.
Szívesen. -
duo
addikt
válasz alphamooncam #61710 üzenetére
A falra fúrás a férfivá válás része. elkerülhetetlen
(félig off megjegyzés) nem találom a TMP+Sonido projekted de nagyon érdekel mi lett a végeredmény))Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
alphamooncam
őstag
nem találom a TMP+Sonido projekted de nagyon érdekel mi lett a végeredmény
Köszönöm az érdeklődésed.
Közbe jött egy másfél éves lakásfelújítás... épp most lakkozom.
Ha kész lesz beszámolok róla.
Ja ! Volt már egyben is...
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
válasz alphamooncam #61727 üzenetére
Hiányzik az aranyfüstös antik ülőgarnitúraszett, ébenfaberakákos szalagos lejátszó és a szigorúan nemdohányzó cocobolo dohányzóasztal és egyéb nélkülözhetetlen kellékek stricirokokó stílusú összejátéka, úgyhogy ez nem igazi hifi.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Degeczi
nagyúr
válasz SunMount3r #61728 üzenetére
Ha már van USB DAC-od, akkor miért 6 méternyi kábellel vezetnéd el a géptől a hangot? USB kábelből használj hosszabbat inkább.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Degeczi #61730 üzenetére
6 méteres USB kábel egy DAC esetén szerintem még rosszabb, mivel az áramellátása is ezek keresztül történik stb... Amúgy meg a PC melletti hangszórókat is ki kell szolgálnia, tehát tuti a PC mellett marad a DAC. Ennyire gáz egy 6 méteres Jack->RCA kábel?
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #61731 üzenetére
Tk. lehet, hogy egy 4, vagy 5 méteres is elég lenne, de pont ilyen Cordial-ból olyat nem találok. Noname dzsunkát nem akarok venni, de túl drága kábelt sem. Egyelőre egy Genius SP-HF1250B-re lenne kötve a TV-nél.
-
alphamooncam
őstag
válasz lezso6 #61729 üzenetére
"Hiányzik az aranyfüstös antik ülőgarnitúraszett, ébenfaberakákos szalagos lejátszó és a szigorúan nemdohányzó cocobolo dohányzóasztal és egyéb nélkülözhetetlen kellékek stricirokokó stílusú összejátéka, úgyhogy ez nem igazi hifi."
Mit ittál?! Én is kérekRokokót mellőzném, a Skandináv-japán vízió közelebb áll hozzám...
Ikea keményfa ( bükk) babaágy + Shou Sugi Ban [link]
Hogy mi ez?
Kérlek ez egy elnyelő váza, az elsődleges visszaverődési pontra tervezve.
A vázra természetesen jön még egy 8cm vastag kókuszmatrac, ami elvégzi a piszkos munkát.
-
Attila0
őstag
válasz SunMount3r #61731 üzenetére
"Amúgy meg a PC melletti hangszórókat is ki kell szolgálnia, tehát tuti a PC mellett marad a DAC."
Miért a pc-ben ennyire ócska hangkártya van, hogy ahhoz is külső DAC kell?
-
duo
addikt
válasz alphamooncam #61733 üzenetére
Köszi, mindenképp követem!
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Attila0 #61736 üzenetére
A PC-ben nincs külön hangkártya, hanem alaplapi hangkártyáról van szó ugye, ezt meg értetted? Ezt váltja ki egy jobb USB-s DAC, arra való.
Egy alaplapi hangkártyánál sok esetben bármilyen pár ezres DAC is jobb. Tudom vannak csúcs lapok, amikre jobb DAC-okat tesznek, de azoknak az ára más kategória. Egy "akármilyen" Realtek-es alaplapi hangkártya még mindig a sufni kategória.
-
Attila0
őstag
válasz SunMount3r #61738 üzenetére
"A PC-ben nincs külön hangkártya, hanem alaplapi hangkártyáról van szó ugye, ezt meg értetted? Ezt váltja ki egy jobb USB-s DAC, arra való."
Persze, ezt megértem. De ez szerintem is inkább az olcsóbb alaplapokra jellemző, mert a drágábbakban a hangvezérlő is valóban jobbfajta cucc lehet.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Genius SP-HF 1250B végleg kifutott, vagy csak átmenetileg nem kapni sehol?
-
iszoke
senior tag
válasz SunMount3r #61742 üzenetére
Pepitán még láttam, de csak 1 db van belőle. Ez már kifutott.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
válasz SunMount3r #61742 üzenetére
Ha valóban kifutott, akkor valószínű hogy az alább már említett HF1200B lett az utód.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Attila0 #61744 üzenetére
Hát a szintén ajánlott kis SP-HF160 is sokáig nem volt kapható (és én is azt hittem, hogy kifutott), de pár hónapja feltűnt megint a webshop-okban. Szóval ezek alapján még nem biztos, de lehet.
Amúgy a HF1200B-ről van már valakinek tapasztalata?
Szerk.: Nem hinném, hogy az 1200A lenne az elődje, attól nagyon eltér kinézetben/felépítésben az 1200B, inkább hasonlít az 1250B-re.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
válasz SunMount3r #61747 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest