Z Fold 2 néven érkezhet a következő hajlítható Galaxy

Kicsit olyan, mint amikor a Sony elkezdte a termékneveit extra karakterekkel felturbózni. Szerencsére a belsővel nem lesz gond.

A Galaxy Fold eddig a legismertebb hajlítható képernyős és összecsukható ketyere, és már úton van a folytatása. A mai nap híre nem a specifikációra vagy a küllemre vonatkozik (a Snapdragon 865+-ról már többször szó esett, akárcsak az előnyösebb képernyőarányról), hanem a potenciális extra karakterről a terméknévben. A SamMobile Galaxy Z Fold 2 névről hallott, ami egy hivatalos Samsung URL-ben is visszaköszön, és van logika az összes hajlítható Samsung cuccot a Z família szárnyai alá fogni.

A Galaxy Z Fold 2 lehetséges formaterve
A Galaxy Z Fold 2 lehetséges formaterve (forrás: GSM Arena) [+]

Ugyanakkor a Galaxy Fold 2 névről is mindenki felismerné a termék hajlítható mivoltát, szóval az extra jelző épp annyira felesleges, mint az Xperia X és Z után a XZ / XZ1 vagy az Xperia 1 II formula. Akárhogy is: a lényeg nem a névben, hanem a fürgébb hardverben, az apró kameralukban és az ultravékony üveglap használatában lesz. A Fold 2-t éppúgy augusztus 5-ére várja a szakma, mint a Note20-akat, igaz: tippek szerint épp a képernyővédelem miatt csúszhat év végére a polcra kerülés.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Z Flip - a kagyló újjászületése

    Olyan természetes, annyira adja magát, hogy nem is kérdés, hogy a Z Flip formája újra divatba fog jönni, ha már elviselhető áron tudnak a cégek hajlítható kijelzős termékeket gyártani.

  • Samsung Galaxy Fold - hajtsatok!

    A Samsung első, összehajtható kijelzővel rendelkező okostelefonja hosszas vajúdás után piacra került nálunk is. De megér ez ennyi pénzt? (Nem.)

Hirdetés