Xiaomi Mi Watch Revolve néven érkezhet a Mi Watch Color

A Mi Watch alkalmazás legfrissebb verziójában két új modell is felbukkant, amelyekről eddig nem hallottunk.

Hirdetés

A Xiaomi tavaly novemberben mutatta be az első saját brand alatt megjelenő okosóráját Xiaomi Mi Watch néven. A Wear OS alapú, egyedi felhasználói felülettel rendelkező kiegészítő viszonylag sokat késett és nem csak a későbbre ígért prémium verzió, cserébe év végén a gyártó bejelentette a szerényebb képességű, zárt rendszerrel futó Xiaomi Mi Watch Colort. A Color eddig csak Kínában volt elérhető és egyelőre nincs szó hivatalosan nemzetközi forgalmazásról, de a Mi Watch appban felbukkant pár újdonság, amiről azt feltételezzük, a Color nemzetközi variánsa lehet.

A Mi Smart Band 4C pedig a Xiaomischka szerint az áprilisban bemutatott Redmi Band átnevezett verziója. Visszatérve a Mi Watch Colorra, a specifikáció és a kategória az Amaztfit GTR-hez hasonlít: 1,39 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED kijelző, pulzussuenzor, fényérzékelő, barométer, iránytű, giroszenzor és gyorsulásmérő került bele, nem hiányzik a GPS, az NFC és az 5.0-s Bluetooth. A 420 mAh-s akkumulátor kábé két hét üzemidőt ígér, az 5 ATM nyomástűrés pedig szintén adott.

A Xioami Mi Watch Color Kínában 799 jüanba kerül, ami 34 ezer forintot jelent, ennél nyilván többe fog kerülni, ha itthon piacra kerül Mi Watch Revolve néven, de összességében még mindig kedvező ajánlatnak tűnik a felszereltséget és képességeket tekintve, még ha zárt rendszert futtat is. A spanyol eSavants elvileg 90 euróért (körülbelül 31 ezer forint) jutott hozzá az AliExpressről már Mi Watch Revolve néven, szóval ezek szerint van ilyen termék, úgyhogy érdeklődve várjuk a hivatalos bejelentést. Az okosórák és hordható eszközök piaca amúgyis szárnyal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés