Fillérekért futott be a Redmi Watch

A szögletes küllemhez méretes kijelző és egyhetes üzemidő tartozik, igazán kellemes árcédulával.

Az 5G-s Redmi Note 9-ek mellett a Xiaomi almárkája előrukkolt egy 300 jüanos fitneszórával is, 14 ezer forintért pedig, azaz nagyjából az aktivitásmérő karperecek áráért meglehetősen nagy tudású kütyü szíjazható a csuklóra. A négyzetes, ismerős küllemű óra 41 x 35 x 10,9 milliméteres és szíjjal együtt mindössze 35 grammot nyom.


[+]

A kijelző 1,4 hüvelykes, 320 x 320 pixel felbontással, a Mi Fit alkalmazásból pedig 120-nál is több óralap telepíthető rá. Az akkumulátor 230 mAh-s, amely a Redmi szerint egyhetes üzemidőt biztosít okosóraként használva és 12 napos használatot energiatakarékos opcióra válva. A Bluetooth 5.0 LE szabványon csatlakozó kütyü NFC-t is tartalmaz a mobilfizetéshez és 5 ATM védelmet kapott, azaz úszni is lehet vele.

Bár kimaradt a GPS, akad hattengelyes szenzor, iránytű, folyamatos pulzuskövetés rendellenesség esetén figyelmeztetésekkel, alvásmonitorozás, lépés- és kalóriaszámlálás, valamint hétféle sport követése. A csomagolásban a hátlapi töltőbölcső is benne foglaltatik. A Mi okosotthon kellékeket is kezelő óra nemzetközi elérhetőségéről egyelőre nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés