Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Vezetékmentes töltéssel érkezik a Mi Mix 2S

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Xiaomi

A kiszivárgott, rossz minőségű videókon megcsodálható az apró és az eddigieknél sokkal praktikusabban elhelyezett notch, a vezetékmentes töltést pedig maga a Xiaomi pletykálta el.

Hirdetés

Kihagyta a barcelonai MWC időszakát, és március 27-én hull le a lepel a Xiaomi Mi Mix 2S-ről, amit simán lehetne harmadik generációs számozással illetni, mert több szempontból is megújul.

Vezetékmentes töltésről árulkodik a Xiaomi Mi Mix 2S egyik előzetese
Vezetékmentes töltésről árulkodik a Xiaomi Mi Mix 2S egyik előzetese (forrás: Xiaomi) [+]

Eddig hivatalos volt a Snapdragon 845 rendszerchip, ami eleve új szériás mobilplatform, most pedig azt is elárulta a Xiaomi, hogy a phablet támogatni fogja a vezetékmentes töltést, ami egyre gyakoribb extra a csúcstelefonokban.

Egy állítólagos Mi Mix 2S renderkép
Egy állítólagos Mi Mix 2S renderkép (forrás: TechRadar)

Elég valószínű a fent látható formaterv, aminek kétségtelenül a jobb felső sarokba száműzött notch, egészen konkrétan az előlapi kamera a legfőbb érdekessége, sőt: furcsasága. De most őszintén: nem praktikusabb a sarokban letudni a betüremkedést ahelyett, hogy az a megjelenített szövegbe, képbe vagy videóba lógna bele? A szimmetria nem minden.

Az elmúlt napokban és hetekben rövid kémvideók húzták alá, hogy a fenti lehet a Mi Mix 2S megoldása a kávamentesítésre. A dupla hátlapi kamera kapcsán is érkeztek információk, az itt közölt kémfotón pedig már a bal felső sarokban lehet a két lencsét megpillantani, kicsit lejjebb pedig ujjlenyomat-olvasó is akad, ami a fenti renderképen nem látható. Akkor még képernyőbe épített megoldásról pletykáltak.

A második, néhány hetes klip már picit jobb minőségű, és iPhone X-szerű gesztusvezérlést leplez le – szerencsére iPhone X-szerű betüremkedés nélkül. Az biztos, hogy izgalmasnak ígérkezik a 27-ei bemutató, a Mi Mix 2S pedig sokkal többnek egy szimpla ráncfelvarrásnál: ez lesz a Xiaomi első, vérbeli 2018-as csúcskészüléke.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.