Erőművet épít a Xiaomi

Szerencsére még a 6.x verziószámú AnTuTu-nál tett egy kört a Xiaomi feltehetően készülőben lévő készüléke, amelynek eredményei így összehasonlíthatóak a csúcsmodellek teljesítményével, és amely ennek alapján mindennek tűnik, csak szerénynek nem. Nem kizárt, hogy a Blackshark ködnevű eszköz játékra szánt mobil lesz, már csak azért is gyanús, mert a Xiaomi nemrég indította Black Shark brandjét, amely mobiljátékokra fókuszál, így legalábbis elgondolkodtató egybeesés egy ilyen specifikációval való készülék felbukkanása.

Az AnTuTu által regisztrált hardver nem feltétlenül kőbe vésett, noha kategóriájában ekkora tévedések nem gyakran fordulnak elő. Úgy tűnik tehát, hogy a Xiaomi Blackshark Snapdragon 845-ös szettet kap, 8 GB operatív memóriát, amivel 270 ezer pontot gurított. Ez úgy 100 000 ponttal haladja meg a tavaly igen komoly konstrukciót jelentő Razer Phone teljesítményét. A 32 GB belső memória viszont nem túl vaskos, a panel felbontása viszont korrekt, 2160 x 1080 pixel terül el a nem specifikált mérető, de feltehetően 18:9-es képarányú megjelenítőn. Lehetséges, hogy kihívót kap a Razer.

Azóta történt

Előzmények

  • SD845-tel futott a Xiaomi Mi Mix 2s

    Elvileg a Xiaomi Mi Mix 2 új modellje próbálta ki az AnTuTu legfrissebb verzióját, ami kimagasló pontszámot eredményezett.

  • Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom

    Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.

Hirdetés