Hirdetés

Pofonnal fenyegetőzik a Mi Mix 2S

Hirdetés

Advertisement

A Xiaomi ázsiai rajongótábora hatalmas, de a nyugati világban is egyre többen várják, mivel rukkol elő Lei Jun vállalkozása. A Mi Mix 2S négy oldalon kávamentes renderképeivel korbácsolta fel az indulatokat, a jobb felső sarokba száműzött kamerával, és bár a legfrissebb poszter nem éppen erről tanúskodik, azaz az értelmes notch-elhelyezés (és a notch egyáltalán) kimaradhat, a Xiaomi nem győzi hangsúlyozni a mesterséges intelligenciára épülő fotós képességeket.

A gyártó már azt is elárulta, hogy a Mi Mix 2s komolyabb ráncfelvarrása Snapdragon 845-tel érkezik, amellyel a friss modell 273741 pontot gurított AnTuTu 7-ben, plusz leleplezte a vezetékmentes töltés lehetőségét is. A várhatóan dupla hátlapi kamerával és a megszokott módon, mutatós kivitelben érkező Mi Mix variáns március 27-én mutatja meg magát a nagyérdeműnek.

Azóta történt

Előzmények

 • Vezetékmentes töltéssel érkezik a Mi Mix 2S

  A kiszivárgott, rossz minőségű videókon megcsodálható az apró és az eddigieknél sokkal praktikusabban elhelyezett notch, a vezetékmentes töltést pedig maga a Xiaomi pletykálta el.

 • Újabb fotó a Mi Mix 2S-ről

  Ismét kínai forrásból érkezett a fotó, ami nem csak a sarokba tolt kamerát, hanem a hátlapon maradó ujjlenyomat-olvasót is megerősíti.

 • Videón a Mi Mix 2S

  A telefon teteje nem látszik a képen, az iPhone X-éhez hasonló gesztusvezérlés azonban egyértelműen kivehető.

 • A Xiaomié lehet az első Snapdragon 845-ös mobil

  A kínai gyártó is készül a barcelonai MWC-re, ám akár már előtte lehullhat a lepel a Mi Mix 2s-ről, új generációs Qualcomm lapkával.

Hirdetés