Videón a Meizu Pro 7 hátlapi kijelzője

Kétségtelenül érdekesnek ígérkezik a tízmagos Helio X30-cal érkező Meizu Pro 7, amelyről már számos információ és kép kiszivárgott. Mozgókép még nem, ám most már ezt is ki lehet pipálni: immáron videón is megcsodálható a hátsó, függőleges panel, amit balra, a dupla kamera alá tájolt a gyártó. Éppen ezért talán éppen a kamerához kötődhet legalább egy pluszfunkciója: a hátlapi, jobb szenzorokkal alighanem minőségibb szelfik lőhetők, és ha ilyenkor megjelenik a felhasználó arca a kis kijelzőn, nem kell „vakon” exponálnia.

Ez persze csak tipp, egyébként ezen az oldalon még az értesítések megjelenítésének is volna értelme. Igaz, úgy tűnik, a technológia nem e-ink típusú, azaz valamekkora fogyasztással számolni kell. A kamerák egyébként Sony IMX386 és IMX286 típusúak lesznek, egyaránt 12 megapixelen. A tippek szerint a Pro 7 5,2"-es, a Pro 7 Plus változata pedig 5,5"-es képátlóval érkezik, mintegy 110 ezer forintos kezdőáron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Július 26-án jön a Meizu Pro 7

    A kéthüvelykes hátlapi kijelzővel szerelt, felsőkategóriás újdonság a hivatalos sajtómeghívó szerint néhány napon belül mutatkozik.

  • Tesztképek a Meizu Pro 7-tel

    A gyártó rangidős alelnöke posztolt néhány felvételt, amelyek minden valószínűség szerint a Meizu Pro 7-tel készültek.

Előzmények

Hirdetés