2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Július 26-án jön a Meizu Pro 7

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PlayfulDroid

A kéthüvelykes hátlapi kijelzővel szerelt, felsőkategóriás újdonság a hivatalos sajtómeghívó szerint néhány napon belül mutatkozik.

Hirdetés

A Meizu Pro-széria legfrissebb tagjait mindig nagy figyelem övezi, nincs ez másképp ezúttal sem, a közelgő modellt például a korábban videóra vett másodlagos hátlapi kijelző teszi igazán érdekessé, és bár a többek által várt Exynos 8895 lapka nem kerül bele, a vadonatúj MediaTek Helio X30 is figyelemre méltó, minden bizonnyal elegendő nyers erőt biztosít a felsőkategóriás gépnek. Várhatóan egyébként a nagyobb Plus modell sem kap Samsung rendszerchipet.

Rengeteg fotót láttunk már róla, de a bemutató még hátra van Rengeteg fotót láttunk már róla, de a bemutató még hátra van
Rengeteg fotót láttunk már róla, de a bemutató még hátravan [+]

Az eddigi információk szerint a Meizu Pro 7 5,2"-es, IPS technológiájú, 1080 x 1920 pixel felbontású előlapi panelt, a Pro 7 Plus pedig legalább 5,5"-est kaphat, hasonló képpontszámmal. A kisebbik modell 2800 jüanon nyithat (ez körülbelül 113 ezer forintnak felel meg) Kínában, a nagyobbik pedig 3300-on (ez már 130 ezer forint fölött van). A kiküldött sajtómeghívó alapján biztosra vehetjük a bemutató időpontját, tehát már tíz napot sem kell várni a kütyü leleplezésére.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.