Új Mi Band modell fut be

Szó szerint. Az új készüléket két nap múlva mutatják be, a maratoni távot teljesítők pedig kapnak is egyet ajándékba.

A Xiaomi Twitteren invitálja a sportosabb felhasználókat a Bangalore-i maratonra, ahol a távot teljesítők egy november 21-én bemutatásra kerülő, új Mi Bandet kapnak ajándékba. A #RunWithMi megjelölésű rendezvény képanyaga hivatalosan és szándékosan rengeteg utalást rejt a várható modellel kapcsolatban, ami rendszertanilag valahol a Mi Band 3 és Mi Band 4 között helyezkedik el, feltehetően Xiaomi Mi Band 3i megnevezéssel.

A képről és a regisztrációs oldalról úgy tűnik, a készülék küllemben inkább a Mi Band 3-ra hasonlít, a monokróm OLED panel legalábbis biztosra vehető, a funkciókról viszont egyelőre nem árultak el semmit. Alapvetően egyébként fejlettebb Bluetooth szabványra számítunk, esetleg véroxigén-szint mérőre, mivel a forma és a pozicionálás nem igazán hagy teret komolyabb hardveres változtatásoknak.

Azóta történt

 • Bemutatkozott a Mi Band 3i

  Teljes funkcionalitással, de pulzusszenzor nélkül mutatkozott be a Xiaomi tényleg filléres aktivitáskövetője.

Előzmények

 • NFC-vel várható a Xiaomi Mi Band 5

  Nem mintha a Mi Band 4-ben ne lenne NFC, csak azok a példányok nem hagyják el a Kínai Népköztársaságot.

 • Frissítés érkezik a Mi Band 4-re

  A Xiaomi aktivitáskövetője új funkciókat kap, illetve a meglévők korrekciója is elkészült.

 • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

  A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

 • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

  A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

Hirdetés