Bemutatkozott a Mi Band 3i

Teljes funkcionalitással, de pulzusszenzor nélkül mutatkozott be a Xiaomi tényleg filléres aktivitáskövetője.

A Xiaomi bemutatta legolcsóbb aktivitáskövetőjét, ami lényegében egy Xiaomi Mi Band 3 pulzusszenzor nélkül. Ezen kívül nincs különbség a Mi Band 3i és az alapmodell között, kivéve persze az árat. A készülék 1299 indiai rúpiába kerül, ami körülbelül 5500 forintnak felel meg, míg a Mi Band 3 Magyarországon, hivatalos forrásból olyan 8 ezer forintért szerezhető be. (A Mi Band 4 pedig továbbra is 11 ezer forintba kerül.)

A különbség hirtelen ránézésre nem jelentős, de a Band 3i pont feleannyiba kerül, mint a legújabb modell és harmincegy százalékkal olcsóbb, mint a teljes értékű Mi Band 3. Mindezért a pulzusszenzort kell beáldozni. Az 5 ATM vízállóság, a 0,78 hüvelykes, 80 x 120 pixel felbontású monokróm OLED panel marad, mutatja az értesítéseket és jelzéseket, van alvásmonitorozás és valós idejű aktivitáskövetés is.

Előzmények

 • Új Mi Band modell fut be

  Szó szerint. Az új készüléket két nap múlva mutatják be, a maratoni távot teljesítők pedig kapnak is egyet ajándékba.

 • NFC-vel várható a Xiaomi Mi Band 5

  Nem mintha a Mi Band 4-ben ne lenne NFC, csak azok a példányok nem hagyják el a Kínai Népköztársaságot.

 • Frissítés érkezik a Mi Band 4-re

  A Xiaomi aktivitáskövetője új funkciókat kap, illetve a meglévők korrekciója is elkészült.

 • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

  A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

Hirdetés