Új Mate 30 Pro mutatkozott be Kínában

A Huawei Mate szériája egyelőre nagyon kevés helyen érhető el Európában, Kínában viszont új memóriavariáns is bemutatkozott.

A Huawei a kialakult helyzet ellenére is kitűnő eredményekkel zárta az idei harmadik negyedévet, ami nagy részben a Mate 30 és Mate 30 Pro hazai fogadtatásának és népszerűségének köszönhető. A készülékeket Európában is bemutatták, a forgalmazás viszont a Google szolgáltatások hiánya miatt sokáig kérdéses volt, egyébként még most is csak Spanyolországban lehet kapni a Pro modellt 8/256 GB-os kiszerelésben 363 ezer forintnak megfelelő euróért.


[+]

Nemzetközi szinten viszont, a kínai eladásoknak köszönhetően viszont alig két hónap alatt hét millió készülék kelt el. A Huawei Mate 30 Pro 5G viszont otthon új, olcsóbb verzióban is elérhető lesz. Az előrendelés holnap kezdődik, az értékesítés pedig december 18-án. Az új modell semmi egyébben nem tér el a 8/256 és 8/512 GB-os verziótól, csak a szerényebb összegért (271 ezer forint) cserébe 128 GB NanoMemory kártyával bővíthető belső tárhellyel kell beérnie a felhasználónak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés