Tovább bővül a Galaxy Watch4 és Watch5 tudáslistája

A kamerafunkciók bővítése után az okosotthon vezérlés a soros.

Újabb frissítés érkezik a Samsung Galaxy Watch4 és Watch5 modellekre, amely az okosotthon eszközök vezérlését bővíti és teszi kényelmesebbé. Az új szoftverrel már kezeli a termosztátokat, beállíthatjuk a légtisztítók teljesítményét és vezérelhetjük az automata redőnyöket - a fel és lehúzáson túl a szintet is meghatározhatjuk, a SmartTaggel ellátott eszközöket pedig már az óráról is megcsörgethetjük.

Hirdetés

A Bluetooth kapcsolattal is felszerelt okos TV-ket az órán is elérjük, így nem kell a távirányítót keresgélni, a WebRTC támogatással rendelkező Nest és Ring okoscsengők pedig magára az órára is hajlandóak továbbítani az élőképet a lakásból vagy a kapuból, így akár a telefon nélkül is beszélhetünk is azzal, aki az ajtónk előtt áll. A Matter Protocolnak köszönhetően jelentősen kibővült a SmartThings által kezelt eszközök és márkák listája, ami megoldja az egyes eszközök közötti kompatibilitási problémákat.


[+]

A Matter Protocol egyébként a Samsung SmartThingst és a Google Home ökoszisztémát összekötő és átjárhatóvá tévő megoldás, amit számos más gyártó is integrál a széleskörű kompatibilitás biztosításához, például a Huawei, az Oppo, az LG, az Amazon, az IKEA, de még az Apple is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés