Új funkciókat kap a Galaxy Fold

A Samsung első hajlítható modellje is megkapja a Z Fold2 néhány extráját a One UI 2.5-tel.

Lassan elvileg megérkezik a One UI 2.5 a Samsung Galaxy Foldra is, ami egy sor, hardveres korlátokba nem ütköző funkciót jelent. A  Samsung a következő frissítéssel ígéri a vezetékmentes DeX kapcsolatot, ami kompatibilis megjelenítővel kábelek nélkül teszi lehetővé az asztali nézet használatát.


[+]

Az ikon a gyorskapcsolópanelen fog megjelenni és minden olyan eszközzel működik, ami támogatja a képernyőtükrözést/megosztást (minden gyártó máshogy hívja, de a MiraCastról van szó, ami a Samsungnál Smart View néven fut). Az optimális kapcsolathoz nem árt, ha a készülék és a TV/megjelenítő is 5 GHz-es WiFi sávon kapcsolódik.

A többablakos feladatvégzés is új lehetőségekkel bővül. Egyrészt egyszerre három alkalmazás töltheti ki a rendelkezésre álló helyet a 7,3 hüvelykes belső panelen, másrészt a kedvenc alkalmazástriókat hozzáadhatjuk az Edge panelhez is, hogy ne kelljen egyesével nyitogatni őket minden alkalommal.

A képalkotási folyamatot a valós idejű előnézet teszi hatékonyabbá, mivel a legutóbbi öt felvétel a kijelző bal oldalán tekinthető meg, miközben a jobb oldalon továbbra is a kamera dolgozik. A külső kijelzős előnézetet szintén megkapja a Galaxy Fold, így a portré alanya láthatja, hogy éppen milyen felvétel készül róla. A Pro videómódban pedig a 21:9-es képarányú 24 fps képkockasebességű felvétel is opció lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés