Extra limitált darabszámban érhető el a Galxy Z Fold2 Aston Martin kiadása

A BSEM Asia Sonic Racing Team ihlette verzió szerényebb árfekvésben, de csak 777 darabbal mutatkozott be.

A Galaxy Fold széria limitált kiadásait a Thom Browne divatház fémjelzi, de a gyártó készült még egy különleges ajánlattal. A Galaxy Z Fold2 itt marad az eredeti verzió, viszont mindenféle kiegészítő jár hozzá. A telefon és a Galaxy Watch3 színét a vásárlók választhatják, de a bőr tok véletlenszerűen kerül a csomagba. A képeken láttunk már feketét és narancs színűt. Utóbbiról mondjuk nem feltétlenül érezzük, hogy kifogástalanul passzolna az egyébként nagyon szép bronz telefonhoz.

További képek a galériában!
További képek a galériában! [+]

Ezen kívül egy sötétkék galléros pólóra és egy fekete-fehér baseball sapkára is szert tehetünk a pakk megvásárlásával, ami nem csak a Thom Browne kiadásnál kedvezőbb árú, de összességében kevesebbre jön ki, mint az egyes készülékek együtt jüanban számolva. Kínában november 11-én (Singles’ Day) kerül forgalomba, mindössze 777 darabos példányszámban 21 ezer jüanért, ami körülbelül 984 ezer forint.

Kínában egyébként egy hagyományos csomag is elérhető lesz, ami a Mystic Black Z Fold2-n kívül egy Galaxy Watch3 Titanium Edition órát és egy fekete Galaxy Buds Live-ot is tartalmaz, szintén 21 ezer jüanos áron, de természetesen egyedi dizájn vagy brandelés nélkül. A csomag tartalmát tekintve az ár így is kifejezetten kedvezőnek tekinthető.

Előzmények

Hirdetés