Így néz ki a Galaxy Z Fold2 belülről

Zack nem csak szétkaristolta a Z Fold2-t, de szokás szerint szét is szedte. A készülék ugyan nem élte túl, de jó ügyet szolgálva távozott.

Zack Nelson már feszegette a Z Fold2 határait, meg a zsanért is nem rendeltetésszerű irányba, amit döbbenetesen jól bírt az eszköz. Persze az ultravékony üveget védő plasztik réteg még mindig Mohs-2-nél karcolódik, de a készülék érezhetően kiforrottabb és masszívabb, mint az elődmodell. A zsanért védő sörték annak ellenére is tiszták voltak, hogy Zack két marék homokkal is megkínálta a készüléket. Már a korábbi videóban is nyilvánvaló volt, hogy a Samsung megoldása működőképes, noha roppant egyszerű és feltehetően nem is túl drága.

A belső kijelzőt védő plasztik szegély eltávolításával azonnal veszélyeztetjük a panel épségét, nem is sikerült komolyabb károkozás nélkül leválasztani. Az előlapi kamera viszont a végsőkig kitartott. Az UTG (Ultra Thin Glass) egyébként tényleg extrém vékony és a legkisebb behatásra azonnal pókhálósra törik. Kellemes meglepetés, hogy a készülék ugyan nem vízálló, de a hangszórók azért megkapták a szükséges szigetelést, biztos, ami biztos alapon. Az akkumulátort meg úgy beleragasztották, hogy puszta kézzel megmoccantani is alig lehet. A hajlítható kijelzőt alátámasztó megoldás és maga a zsanérszerkezet viszont kétségtelenül mestermunka, a hűtést pedig rézlapok és egy masszív grafit panel biztosítja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés