2018. június 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Pixel XL 2 is ellátogatott az FCC-hez

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: FCC

Közeleg az új Google referenciamobilok bemutatója. A HTC által gyártott Pixel 2 után az LG-féle Pixel XL 2 is minősítési viziten járt.

Hirdetés

Miközben arról pletykálnak, hogy a Google komolyan érdeklődik a HTC mobilrészlege iránt, gőzerővel folyik az új hardvergeneráció bejelentésének az előkészülete. Egybehangzó vélemények szerint a Pixel 2 gyártásával ugyanúgy a HTC-t bízták meg, mint tavaly, a nyáron viszont olyan híreket is lehetett hallani, hogy a G011C kódjelű, méretesebb fivérhez a Google az LG segítségét veszi igénybe, talán a megnyúlt, 18:9-es képarány miatt.

Ilyen lehet a megnyúlt kijelzős Pixel XL 2
Ilyen lehet a megnyúlt kijelzős Pixel XL 2 (forrás: Android Police) [+]

A G011A kódjelű Pixel 2 már múlt hónapban ellátogatott az amerikai FCC-hez az ottani megjelenéshez szükséges vizsgálódásra, és a kérelem leleplezte a HTC-t, mint gyártót. Most pedig a G011C, azaz a Pixel XL 2 bukkant fel, és itt már valóban az LG Electronics szerepel a kérelem benyújtójánál. Persze most már nincs szó a Nexus-féle gyártópartneri kapcsolatról, a Pixelek a Google márkás termékei, a HTC és az LG pedig egyszerű megbízást kap az összeszerelésre. Az előző generáció október 5-én lesz egy éves és várhatóan a mostani is az év tizedik havában mutatkozik be.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.