Új fülhallgatóval készül a Nothing

Az Ear (stick) a londoni divathéten lett félig-meddig megmutatva, megjelenési dátum egyelőre nincsen.

A Phone (1) megjelenése előtt voltak pletykák arról, hogy az Ear (1) után új fülhallgatót dob piacra a Nothing, végül egészen mostanáig hallgattak róla. A Nothing a londoni divathéten Chet Lo divattervező bemutatóján volt partner, ahol az Ear (stick) nevű új fülhallgatót és a Phone (1)-et megmutatták így-úgy, de inkább úgy, mert a hardver helyett most is a megjelenésen volt a hangsúly.

A piros ruhás hölgy fülében az új Nothing Ear (stick).
A piros ruhás hölgy fülében az új Nothing Ear (stick). (forrás: Nothing) [+]

Annyi kiderült a divatozásból, hogy az új fülhallgató már nem szilikonharangos in-ear kialakítást használ, hanem a fülkagylóba ül majd, így az ANC megléte kérdéses, bár láttunk már például a Huaweitől ilyet. A tokot újratervezték, rúzshoz hasonlító hosszúkás hordozóra lehet számítani (szintén a Huawei dobott már piacra ilyen tematikával fülhallgatót), átlátszó plasztikból.

A Phone (1)-hez készülő táska.
A Phone (1)-hez készülő táska. (forrás: Nothing) [+]

Egyelőre a gyártó csak annyit közölt, hogy az Ear (stick) még idén piacra kerül, de semmilyen más információt nem osztottak meg. A divatbemutatón a Phone (1) világítós Glyph hátlapját kihangsúlyozó apró táskákat is mutogattak, ezek a kiegészítők jövőre lesznek megvásárolhatók. Bár így ránézésre egy színes harisnyából és/vagy a nagymama régi piacozós szatyrából bárki megcsinálhatja már most is magának otthon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés