Megvan a Nothing Ear (stick) bemutatójának dátuma

A Nothing újratervezett fülhallgatója október 26-án mutatkozik be.

Hirdetés

Nyár közepe óta tudjuk, hogy a Nothing új, vagyis újratervezett fülhallgatóval is készül, de a londoni divathétig ennél több információ nem állt rendelkezésre az eszközzel kapcsolatban. Első körben a Nothing Ear (stick) nem tűnt többnek, mint az Ear (1) frissített verziója némiképp ergonomikusabb tokkal és kicsit módosított dizájnnal.


[+]

A divathéten tartott bemutató után sem lettünk sokkal okosabbak, de annyi biztos, hogy a nem csak a töltőtokot formálják át az október 26-án bemutatásra kerülő tartozék esetében. A gumiharangokat fülkagylóba simuló kialakítás váltja "a füllel ergonomikusan egybeolvadó kialakítással", a töltő "egyedülállóan kompakt" lesz, amihez "kivételes hangzás" társul. Erre számíthatunk a Nothing interpretálásában.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Nothing Ear (stick)

    Ergonomikus és dizájnos, átlátszó tokkal, de ANC nélkül és az Ear (1)-nál kedvezőbb áron mutatkozott be a gyártó új TWS fülhallgatója.

  • Nothing Ear (stick) - a dizájn nem minden

    Jó nyitott fülhallgatót csinálni nem egyszerű, a Nothing második próbálkozása nem is rossz, de funkciók helyett a megjelenésre csúszott a hangsúly.

Előzmények

Hirdetés