Bemutatkozott a Nothing Ear (stick)

Ergonomikus és dizájnos, átlátszó tokkal, de ANC nélkül és az Ear (1)-nál kedvezőbb áron mutatkozott be a gyártó új TWS fülhallgatója.

Hirdetés

A Nothing nagyon ügyesen bánik a marketinggel, legújabb fülhallgatójuk hivatalos bemutatója előtt egy héttel ráemeltek egy szolid 50%-ot az aktív zajszűréssel dolgozó, első fülesük árára, ami annak idején pontosan akkora összegért mutatkozott be, mint ma az Ear (stick). Igaz, hogy az új füles kapszula  formájú tokja (a hivatalos narratíva szerint rúzs) sokkal ergonomikusabb és a fülesek is könnyebbek, az ANC-nek például búcsút kell inteni. Ezzel a húzással sikerült látszólag diszkvalifikálni az inflációt, de azért érdemes szem előtt tartani, hogy ugyanazért az összegért (mármint dollárban kifejezve) idén kevesebbet kínál a cég, mint tavaly, azzal együtt is, hogy az Ear (1) azóta legalább 15, a teljesítményt fokozó frissítést/finomhangolást kapott.


[+]

Az Ear (stick) 4,4 grammos fülhallgatóit egész napos viseletre tervezték, ezt 29 órás üzemidő támogatja, a fülesek pedig 7 órát bírnak egyhuzamban önerőből. A 12,6 milliméteres meghajtókkal dolgozó füles aktív zajszűrésre ugyan nem képes, de a Clear Voice Technology fülesenként három mikrofonnal igyekszik zavartalan hangminőséget biztosítani zajos vagy szeles környezetben is, a mély tartomány optimális megjelenítését pedig a Bass Lock szoftveres megoldás intézi.

[+]

Az Ear (stick) támogatja az AAC és SBC kodekeket, IP54-es minősítéssel cseppálló, a Nothing Phone (1)-nal natívan elérhető szoftveres funkciókat (testreszabható érintés alapú vezérlés, készülék megkeresése, hangszínbeállítások) pedig a Nothing X alkalmazás letöltésével bármilyen készüléken élvezhetünk. A Nothing Ear (stick) november 4-én 40 országban válik elérhetővé 99 dolláros (119 euró vagy 99 font) áron, november 30-ig early bird kedvezményként 10%-os engedménnyel számolhatunk. Ez itthon 52 ezer forintként realizálódik (ez van feltüntetve a hivatalos honlapon), ami az eurós és a fontban kifejezett árnál is magasabb valamivel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés