TM Roh: 2025-re a Samsung eladott prémium telefonjainak fele hajlítható lesz

A Samsung Electronics mobil üzletágának feje, Tae-moon Roh arról beszélt, három éven belül a vállalat eladott prémium telefonjainak fele a Galaxy Z sorozatból kerül majd ki.

New Yorkban egy sajtótájékoztatón beszélt TM Roh a Samsung mobilos üzletágáról a Z Fold 4 és Z Flip 4 premierjét követően. A dél-koreai tech-óriás mobil divíziójának feje szerint a hajlítható (foldable) telefonok lesznek az új standard az elkövetkező években. A folyamatosan növekvő termékkategória Flip és Fold készülékei 2025-re a Samsung által eladott prémium okostelefonok több mint 50%-át teszik majd ki, ígéri Roh.


Képen a Z Flip 4 és a Z Fold 4. [+]

Ahogy arról írtunk, a tavalyi évben a Samsung 7,1 millió darabot adott el az összehajtható szériájából, ennek több mint felét, 4,6 millió darabot a Z Flip 3 adta. Ugyanakkor a Samsung 271,5 millió darabos okostelefon eladásának csupán 2,6 százalékát adták a foldable kategória termékei. Idénre a Z Fold 4 és Z Flip 3 és 4 eladásait 9 milliós darabszámra jósolják, a teljes hajlítható mobilos üzletág eladásait pedig 16 millióra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés