Teljesítményteszten a Note10 Pro

Nem a pontszám, hanem a képarány az érdekes: 19:9-es megjelenítőt kaphat az S Pennel szerelt Samsung csúcsmobil.

Az Galaxy S10 család eddig elég jól teljesít a pénztáraknál, ám már csak pár hónap, és itt a Samsung másik fontos mobilos szériafrissítése, és állítólag a Note10 nem egyedül érkezik. A produktivitásról ismert, S Pen stylusszal szerelt sorozat kaphat egy sima és egy Pro kiszerelést, az előbbi 6,28"-es, az utóbbi pedig 6,75"-es képátlóval landolhat. Úgyszintén lehet belőlük 4G-s és 5G-s kiadás. A Letsgodigital szúrta ki, hogy az SM-N976V nevű variáns HTML5 teszten járt, és az 555 elérhető pontból szerzett 476-nál fontosabb a célzás a 19:9 arányú képernyőre.

Így nézhet ki az egyik Galaxy Note10
Így nézhet ki az egyik Galaxy Note10 (forrás: PhoneArena)

Az előd 18,5:9 arányú és 1440 x 2960 pixeles Super AMOLED panelt kínált, míg az újdonságok ezt az S10 csúcskiszerelésekhez hasonlóan 1440 x 3040 pixelesre növelhetik, immár Dynamic AMOLED titulussal. Kameraluk is felbukkanhat az előlapon, csak még nem tudni, pontosan hány elemmel. A széria emellett nem csak méretes telepet kaphat (a Pro akkumulátora 4500 mAh-s lehet), hanem a jelenlegi Galaxy mobiloknál fürgébb gyorstöltést.

Azóta történt

  • 5x optikai zoom a Samsungtól

    A koreai gyártó szintén bejelentette saját, ötszörös optikai zoomot biztosító kameráját.

  • Se jack, se gombok

    Eddig alapvetően kedvező hírek érkeztek a Galaxy Note10-ről, ez utóbbinak viszont nem biztos, hogy örülni fogunk.

  • Mégis lesznek gombok

    A Samsung állítólag kipróbálta a gombok nélküli kialakítást, de nekik sem jött be, úgyhogy maradnak a hagyományos megoldásnál.

  • Készül az exynosos Note10 5G?

    Kétféle rendszerchippel érkezhet az őszi Samsung csúcskészülék 5G modemmel szerelt variációja – a Snapdragon 855 eddig is logikus tipp volt, viszont felbukkant egy eddig ismeretlen Exynos chip.

Előzmények

  • Hatalmas telepet kaphat a Note10 Pro

    A Samsung nyár végére várt, S Pennel szerelt csúcskészüléke várhatóan üzemidőben sem lesz gyenge.

  • Ilyen lehet a Galaxy Note10

    Akár Galaxy S10 Square is lehetne a neve, mivel úgy néz ki, mint a tollatlan Samsung csúcskészülék, szögletesebb kivitelben.

Hirdetés