Szeptember 14-én indulhat Európában a Note8 értékesítése

Már csak néhány óra, és indul a Samsung idei második nagy mobilos leleplezése, amelyen szinte biztosan a Galaxy Note8 lesz a főszereplő, hiszen az előzetesek is erre célozgatnak. A pletykák 6,3"-es, 1440 x 2960 pixeles Infinity Display megjelenítőről és dupla hátlapi kamerarendszerről szólnak, újabban pedig az árról is hallani: a SamMobile szerint a 6/64 GB-os Note8 akár 1000 euróba is kerülhet, ami a hazai extra terhek rászámolása nélkül is 300 ezer forintnak felel meg.


Forrás: Grab2Shop [+]

Az EU-ban egyébként szeptember 14-én indulhat az értékesítés, erre céloz a Grab2Shop által, olasz forrásból beszerzett poszter/képernyőkép, és ha minden igaz, a 3300 mAh-s teleppel és S Pennel érkező phablethez előrendelésben a telefont asztali géppé alakító DeX állomás lesz az ajándék. A fenti információ ugyan nem garantálja, hogy az összes európai piacon ugyanakkor indul az értékesítés (vagy az előrendelés), a Samsung mindenesetre túl sokáig nem várhat, hiszen még az ősz beállta előtt bemutatkozik az LG V30, aztán jön a Huawei Mate 10 és az iPhone 8.


(forrás: SamMobile)

Bár a Note8 szinte biztosan megtartja a microSD kártyafoglalatot, sokaknak lehet kevés a 64 GB-os, ultragyors UFS tároló, és újabb bizonyíték érkezett, hogy legalábbis Ázsiában elérhető lehet egy sokkal kövérebb, 256 GB-os változat. Ezt korábban császári kiadás néven emlegették, és bár koreaiul nem tudunk, mintha a poszter alsó szekciója arrafelé Gear VR-ra, LED tokra és/vagy vezetékmentes töltőállomásra célozna, mint előrendelési bónusz. A helyi akciókra a következő napokban fogunk hivatalos információkat kapni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés