A császárnak, ami a császáré: uralkodói Note8 kiadás jöhet

Hirdetés

Nem csak a hardverek, hanem a programok és a mobiljátékok is fejlődnek, így akárcsak a számítástechnikában, úgy az okostelefonok között is egyre nő a memória- és tárhelyigény. Tavaly a OnePlus 3 6/64 GB-os alapkiadása még különlegesnek számított, ma viszont már nem ritka a 8/128-as ketyere sem (épp most került raktárra az ilyen kiosztású OnePlus 5), kövér tárolóval pedig jó pár Apple termék megvásárolható.


Az augusztus 23-ai Galaxy Unpacked esemény meghívója [+]

A SamMobile úgy tudja, a 4/64 GB-os Galaxy S8 után a Note8 végre 6/64-es alapmodellre vált, az Ice Universe nevezetű kémanyag szivárogtató szerint pedig Dél-Korea és Kína kap egy uralkodói, Emperor Edition kiadást, nem kisebb, mint 256 GB-os tárolóval (egy korábbi hír 8 GB RAM-ról szólt, de ezt a forrás 6-ra változtatta). Ázsiában egyébként jól mennek az ilyen extra kiadások, az S8-nak is van kövérebb kiszerelése, persze ez a Note8, ha tényleg érkezik, aligha lesz olcsó. Egy másik forrás, OSEN szerint lesz az S Pennel szerelt Samsung phabletnek egy köztes kiadása is, 128 GB-os tárolóval. A bemutatóra augusztus 23-án kerül sor.

Előzmények

  • Új szintre emelheti a duplakamerát a Note8

    Háromszoros optikai zoom és dupla optikai képstabilizálás helyezheti új alapokra a hátlapi kamerapárok minőségét.

  • Mindenkinek van Galaxy Note8 képe

    Renderkép, védőtokos kép és az S8+ előlapjával összehasonlító fotó is kiszivárgott a Samsung szerint augusztusban érkező csúcsphabletről

  • Ez volna a Galaxy Note8 előlapja?

    Immáron mozgóképen is megcsodálható a Samsung Galaxy Note8 – legalábbis az állítólagos előlapi védőüvege.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés