2019. március 27., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Most az iPhone 8-ról árulkodnak készüléktokok

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Forbes

A Forbes szerint ezek már jó eséllyel a végleges iPhone 8 dizájnt ábrázolják.

Hirdetés

Az elmúlt években trenddé vált, hogy egy vagy több készüléktok gyártó idő előtt megmutat egy végleges (közeli) formával rendelkező, de még be nem jelentett mobilkészüléket, saját portékáit reklámozva. A dizájnhoz a fontosabb partnerek azért juthatnak hozzá a bemutató előtt, hogy a premierre elkészülhessenek tartozékaikkal, és a túlbuzgó gyártók néha hetekkel a start előtt feldobják webshopjaikba a tokokat, bennük a készülékekkel.


A galéria megnyitásához kattints a képekre! Forrás: Forbes [+]

Így tett a Nodus is, és az exkluzív információkkal rendelkező Forbes állítja: az itt megtekinthető készülékfotók nagyon közel állnak a végleges, hivatalos Apple iPhone 8 formához. Ez a modell kap várhatóan egész előlapot kitöltő OLED panelt, oldalt és alul teljesen eltüntetve a kávákat, míg felül a szenzorok, a kamera és a hangszóró részéről meghagyva egy félszigetként belógó, képernyővel körbevett sávot.


A galéria megnyitásához kattints a képekre! Forrás: Forbes [+]

Ezen renderképek szerint az Apple elegánsan kívánja megoldani a felső szekciót: az előbbi komponensektől balra és jobbra elhelyezve az értesítési sáv ikonjait, fekete háttérrel beleolvadva a nem képernyő típusú elemek szintén fekete festésébe. A legutóbbi tippek szerint szeptember 6-án mutatják be az idei Apple mobilokat, az iPhone 8 polcra kerülése ugyanakkor az ősz végére csúszhat.

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.