Ígéretes Samsung Galaxy Note8 koncepció

Hirdetés

A Concept Creator által közzétett rendervideó valószínűleg a Slashleaks által korábban közreadott vázlaton alapul, ugyanis a 3D renderképeken látható eszköz a legapróbb részletekig egybevág a tervrajzzal. A Samsung várható csúcsphabletjéről eddig csak annyit tudunk biztosan, hogy várható, illetve még idén, a koncepciók alapján valószínűleg a Galaxy S8 és S8+-ban debütáló Infinity Display-jel szerelve. Habár hivatalos információk nem nagyon állnak rendelkezésre, a dupla hátlapi kamerarendszer erősen esélyesnek tűnik.


(forrás: Slashleaks) [+]

A maradék alsó káván látható lyukakról továbbra sem tudunk semmit, mivel egy multimédiás hangszórónyílásnak látszó felület a készülék alsó élén is megjelenik. Ettől függetlenül a Slashleaks Exynos 9-es lapkakészletre számít, feltehetően a Samsung Exynos Twitter posztja alapján teljesen megalapozottan, ahogy a dupla kamera is innen ered, mivel a 8895-ös szett támogatja a kétkamerás kialakítást. Szóba került 6 GB rendszermemória és 6,4 hüvelykes, QHD+ felbontású Super AMOLED kijelző is.

A renderképek egyébként elég realisztikusak az eddigi ismereteink alapján, a feltételezett kialakítás és anyaghasználat illeszkedik az S8 és S8+ által megalapozott t formanyelvhez, az ujjlenyomat-olvasó felülelet viszont látszólag eltűnt mind az elő-, mind a hátlapról. Egyébként nem valószínű, hogy a gyártó elhagyná ezt az opciót, így más lehetőség híján a kijelzőbe integrált megoldásra kell gondolnunk. Az S Pen melletti extra gombról szintén nem tudunk semmit, mivel a Bixby a helyén van a bal élen. Mindenesetre nem teljesen irreális és igen meggyőző látványtervet dobtak össze.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés