2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tablet rovat

Strapatablet érkezik a Samsungtól

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Sammobile

Azt eddig is sejtettük, hogy a három éves Galaxy Tab Active modellfrissítést kap, most már viszont erősen ténynek tűnik.

Hirdetés

A strapatelefonok igen érdekes szegmenst képviselnek a mobilpiacon, mivel igény az láthatóan volna rájuk, csak a kínálat szegényes. Nem mintha nem lenne számtalan távol-keleti ajánlat fokozott igénybevétel esetére, akadnak egészen életképes megoldások is, de simán bele lehet futni egészen elképesztő konstrukciókba is. Viszont az Samsung S Active szériáját és a CAT egyes modelljeit leszámítva alapvető jellemzője a készülékeknek, hogy legjobb esetben csak sovány hardveres alapokkal bírnak, ha más bajuk éppen nincs is. De szokott lenni. Például a vacak kijelző. Strapatabletből meg még annyira sincs választék, mint potens mindenálló készülékből, noha az Archos pont idén mutatott be egyet.

A Samsung Galaxy Tab Active-ra ráfér az újragondolás
A Samsung Galaxy Tab Active-ra ráfér az újragondolás

A Samsung három éve mutatta be a Galaxy Tab Active-ot, ami már akkor sem volt egy erős készülék, a Snapdragon 400-at és a másfél gigabájt operatív memóriát pedig a nyitó árszinten konkrétan viccnek tituláltuk. A kevésbé mulatságos fajtából. Azt továbbra sem tudjuk, hogy a Galaxy Tab Active 2, már ha így fogják hívni az SM-T390 és SM-T395 kódjelű csak-WiFi illetve GSM képes eszközöket, milyen hardvert kap a megerősített burkolatba, de a Szövetségi Kommunikációs Bizottság engedélyét már megkapta, úgyhogy hamarosan akár be is mutatkozhat.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.