Utódot kaphat a Galaxy Tab Active

A Samsung idén viszonylag belehúzott a strapa termékvonal aktualizálásába, valamint az idei csúcsmodell mindenálló kivitele is hamarosan bemutatkozhat. Míg a gyártó mindenkori prémium modelljei évről évre megjelennek Active változatban, az Xcover szériát átlag kétévente gondolták újra, amelynek az idei Samsung Galaxy XCover 4 lett az eredménye, a Galaxy Tab Active pedig három éve úgy van, ahogy, pedig már akkor sem volt egy erős konfiguráció.

Samsung Galaxy Tab Active
Samsung Galaxy Tab Active [+]

A Sammobile viszont úgy tudja, idén a megerősített szerkezetű tablet is korszerűsített kiadást kap, esetleg Samsung Galaxy Tab Active 2 néven. A modellszámokban viszont biztosak, így idén is esélyes egy csak WiFi-képes verzió, és egy LTE modullal szerelt variáns is. Míg a Galaxy S8 Active valószínűleg ismét nem kerül hivatalos európai forgalmazásba, az SM-T390 és SM-T395 kódnevű eszközöket kifejezetten ide, illetve Latin-Amerikába szánják. Jelenleg ez minden, amit közöltek.

Azóta történt

Előzmények

  • Snapdragonnal futott tesztkört a Galaxy S8 Active

    A Samsung csúcsszériájának strapa változata valószínűleg hamarosan bemutatásra kerül, csak feltehetően nem errefelé.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy Tab Active - hidegzuhany

    A por-, víz-, rázkódás- és bizonyos határok között ütésálló Samsung táblagép egészen addig ígéretes, amíg a hardveres tudás fényében a hozzá tartozó árcédula le nem hűti a kedélyeket.

Hirdetés