Startra készen áll az LG K4 és K10

A Las Vegas-i CES kiállításon már bemutatkozott az LG K10, eleinte csak a specifikációkról számoltunk be, később már egy hands-on videót is tudtunk forgatni róla a gyártó standjánál. A K10 többféle kiszerelésben választható: van 1,2 GHz-es és 1,3 GHz-es négymagos, valamint 1,14 GHz-es nyolcmagos processzorral szerelt variáns. A RAM ettől függően 1, 1,5 és 2 GB. A legerősebb modell 13 megapixeles kamerát kap, a 3G-s kiadásban csak 8 megapixeleset találunk. A belső tárhelyük is különbözik, 8 és 16 gigabájtos variánsok érhetők el. A 146 x 74,8 x 8,8 milliméteres K10 fehér, fekete és arany színekben debütált.

Az LG K4 nem mutatta meg magát Amerikában, viszont a gyártó saját maga hintette el az érkezését az egyik K7-ről és K10-ről szóló termékvideón, most pedig már tudjuk, hogy 4,5 hüvelykes, 480 x 854 pixel felbontású kijelzőt, LTE-t, 1,0 GHz-es, négymagos processzort, 1 gigabájt RAM-ot, 8 gigabájt belső tárolóegységet és 1940 mAh kapacitású akkumulátort kap. A hátlapjára 5 megapixeles kamera került, elöl pedig 2 megapixeles érzékelő dolgozik.

Startra készen áll az LG K4 és K10
Így néz ki az LG K4 a gyártó fotóján. [+]

A K4 és a K10 is Európában startol először, aztán Ázsia és Latin-Amerika jön, az árazásról viszont még semmi konkrétat sem tudunk, a dél-koreai ár alapján a K10 elméletileg 48 000 forint körül startolhat, a K4 ennél értelemszerűen jóval olcsóbb lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • MWC 2016: Kezünkben az LG X-aktái

    Sikerült lencsevégre kapnunk az X screent és az X camet, előbbi a dupla kijelző, utóbbi pedig a dupla kamera miatt érdekes.

  • Mobilarena TV: Ez a 10-es nem kerek

    Az alsóbb szegmensekbe szánt LG K-sorozat legméretesebb tagja a középkategória sűrű mezőnyébe merészkedik, a K10 a komponensekkel azonban szerénykedik.

  • Bemutatkozott az LG K5

    Egyszerű sajtóközlemény köszönti Szöulban az új, középkategória aljára pozicionált dél-koreai modellt, ami Európa piacain is meg fog jelenni.

  • LG K10 4G - a külső nem minden

    Kívülről mutatós, belülről viszont felszínes: az 5,3 hüvelykes LG K10 túl sok kompromisszumot köt egy nagyon sűrű árszegmensben.

Előzmények

Hirdetés