CES 2016: Bemutatkozott az LG K7 és K10

Hirdetés

Megkezdődött a CES Las Vegasban, ahova szerencsére nekünk is sikerült kijutnunk, így a helyszínről tudjuk közvetíteni az eseményeket. Ugyan a hivatalos LG sajtótájékoztató helyi idő szerint 5-én reggel 8-kor lesz, két eszközről már most lehullott a lepel. Ezek közül az erősebbnek a K10 számít, amely 5,3 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel hívja fel magára a figyelmet.

LG K10
LG K10 [+]

Többféle kiszerelésben választható a kütyü: van 1,2 GHz-es és 1,3 GHz-es négymagos (utóbbi lesz a 3G-sben), valamint 1,14 GHz-es nyolcmagos processzorral szerelt variáns. A RAM is ettől függően változik: 1, 1,5 és 2 GB-ra kell számítani. A legerősebb modell 13 megapixeles kamerát kap, a 3G-s azonban csak 8 megapixeleset, a belső tárhely is különbözik, hiszen 16 vagy 8 GB-ot szerelnek az eszközökbe. A 146 x 74,8 x 8,8 milliméteres K10 fehér, fekete és arany színekben debütált, méghozzá 2300 mAh-s akkumulátorral.

LG K7
LG K7 [+]

A K7 inkább a belépőszintet célozza meg a maga 5 hüvelykes, 480 x 854 képpontos megjelenítőjével. A motorháztető alatt a 4G-s termékben egy 1,1 GHz-es, a 3G-sben egy 1,3 GHz-es négymagos processzor dübörög, előbbi 8 megapixeles fényképezővel, 16 GB-os tárolóegységgel és 1,5 GB-nyi rendszermemóriával, utóbbi pedig 5 megapixeles szenzorral, 8 GB-os adattárolóval és 1 GB RAM-mal száll versenybe. Az LG 143,6 x 72,5 x 8,9 milliméteres, titán árnyalatban deübáló újdonságát egy 2125 mAh akkumulátor látja el energiával.A két, egyelőre ismeretlen árazású készüléket később lehetőségünk lesz megtapogatni, természetesen hands-on videókkal is jelentkezünk majd.

Utazásunkat az LG támogatta

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • CES blog: Megérkeztünk San Franciscóba

    Hosszú, két átszállásos úton vagyunk túl, ami egyrészt izgalommal volt teli, másrészt unalmas volt, de a megérkezés minden bizonnyal örökre feledhetetlen marad.

  • CES 2016 előzetes

    Csapatunk idén is ellátogat a CES-re, hogy első kézből adjunk hírt az újdonságokról. Összegyűjtöttük, hogy mi is várható idén.

  • CES blog: Viva Nevada, viva Kalifornia!

    Életemben először utazom Európán kívülre. Először lépek az Amerikai kontinensre. Először járok Las Vegasban. Hogy mit várok? Mindent.

  • Részletek szivárogtak ki az LG K7-ről

    A dél-koreaiak egy belépőszintű készüléket dobhatnak piacra a közeljövőben, ami FWVGA felbontású kijelzővel és négymagos processzorral rendelkezik.

Hirdetés