2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Bemutatkozott az LG K5

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: LG Newsroom

Egyszerű sajtóközlemény köszönti Szöulban az új, középkategória aljára pozicionált dél-koreai modellt, ami Európa piacain is meg fog jelenni.

Januárban, a CES kiállítás keretein belül indult el az LG K-szériája, ami középkategóriás termékeket foglal magában és egyre több tagot számlál. Ismét bővült a kínálat, a K8-at már láttuk a korábban, a K5-ről viszont most hullott le a lepel, így erről mindenképp érdemes pár szót ejteni. A gyártó azt írja, hogy fémes kinézetű házat kap az újdonság, ez nyilvánvalóan műanyag lehet, hasonlóképpen, mint a G4 hátlapja esetén, ha bőr nélküli variánst választunk. A K5 előlapján 5 hüvelykes, 480 x 854 pixeles kijelző foglal helyet, hardveresen pedig egy 1,3 GHz-es, négymagos processzorra, 1 gigabájtnyi RAM-ra és 8 gigabájtos tárolóegységre számíthatunk, ez utóbbi microSD kártya segítségével bővíthető. 4G-t nem kap, helyette marad a jó öreg 3G, illetve adott esetben a Wifi 802.11 b/g/n.

A gyártó sajtóközleményében két eszköz szerepelt: a K8-at már láttuk korábban, a K5 viszont újdonság.
A gyártó sajtóközleményében két eszköz szerepelt: a K8-at már láttuk korábban, a K5 viszont újdonság. [+]

A K5 hátlapjára 5 megapixeles kamera kerül, a szelfiket maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatjuk majd. Színek terén háromféle lehetőségünk adódik, az arany, az ezüst és a titán verzió kerül forgalomba, nem csak Dél-Koreában, hanem a világ számos pontja mellett Európában, így jó eséllyel itthon is lehet majd kapni a K5-öt, bár a specifikáció alapján az 1900 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező K5 jó eséllyel csak szolgáltatói kínálatokban, előfizetéses konstrukcióban, nagyon kevés pénzért lesz életképes.

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​det​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.