Lassan beigazolódnak az S10 Lite-ot érintő pletykák

A közvélekedés szerint a Samsung olcsóbb S10 és Note10 variánsokakkal tervez piacra lépni, ezek közül az S10 Lite-ra már több bizonyíték is előkerült.

A Galaxy S széria esetében teljesen megszokott, hogy két modellel támad a gyártó, nem volt meglepő az 5G képes, illetve a kisebb (S10e) plusz egy variáns sem, a Galaxy Note viszont most először jelent meg két kivitelben. A kisebb Note10 mellett egy nagyobb és minimálisan komolyabb tudású Note10+ is bemutatkozott márciusban. Ezek nemsokára elvileg Lite verziókban is elérhetők lesznek, amire az S sorozatban már szintén volt példa a Galaxy S6-ig mini megjelöléssel.

Az SM-G770F jelzetű készülék már megfordult a Geekbenchnél, ami alátámasztja azt a feltételezést, miszerint a motorháztető alatt a Snapdragon 855-ös szettje ketyeg 8 GB rendszermemória társaságában, most pedig a brazil Anatel jegyezte be az S10+-nál minden bizonnyal nagyobb eszközt 4500 mAh-s akkumulátorral, ami eddig eléggé úgy hangzik, mint a Galaxy A90, csak ehhez a pletykák szerint 45 wattos gyorstöltés jár majd. Kamerában is az 5G-s A90 rendszerére számítunk, de ez egyelőre csak feltételezés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés