Rengeteg tárhelyet kap a Pixel Watch

Egyre több információ kerül elő az ősszel várható Pixel Watchról, tárhelyből például nem lesz hiány.

A Google ősszel mutatja be a Pixel 7-es szériát és az első, saját okosóráját. A Wear OS egyre jobban teljesít a Samsung Galaxy Watch4 modelleken, idén több más gyártó órája is megkapja az újraélesztett rendszert, de a Google saját dizájnnal és hardverrel is készül, igaz utóbbi, nem a legfrissebb.


[+]

A legfrissebb információk azért árnyalják kicsit a képet. Tény, hogy az Exnyos 9110 négy éves, de úgy tűnik, van még benne potenciál. A Google kiegészíti a szettet egy segédprocesszorral, pont úgy, ahogy a Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ esetében láttuk. A rendkívül alacsony fogyasztású egység a nem energiaigényes funkciókat kezeli, mint a mindig aktív kijelző és a szenzorok. A szenzoros felszereltség elvileg meg fog egyezni a Fitbit Luxe és a Fitbit Charge 5 hátlapi szenzorrendszerével, így lesz véroxigénszint- és pulzusmérés, illetve jó eséllyel EKG is.


[+]

Belső tárhellyel sem kell majd kényelmetlenkedni, a Pixel Watch bármely Wear OS-t futtató modellnél több rakteret kap, összesen 32 GB-ot, amiből a rendszer nyilván elvesz valamennyit, pontosabban úgy 8 GB-ot, ami nem kevés, de a még a maradék is igen bőséges. A rendszememóriáról viszont csak annyit tudunk, hogy valamivel több lesz, mint a Samsung Galaxy Watch4 esteében, ami köztudottan 1,5 GB-tal dolgozik. Ennél ugye az 1,55 GB is több, de a 2 GB is belefér a terminológiába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés