Pixel Watch a csuklón

Újabb képek kerültek elő a Google okosórájáról, immáron látni azt is, milyen viselet.

A napokkal ezelőtt elhagyott Pixel Watch sztorija folytatódik! A Redditre u/tagtech414 által képek kerültek fel az óráról, ezeken már a 20 milliméteres, nem standard zárat használó szíjak is látszanak, valamint arra is fény derül, hogy mutat a Pixel Watch a csuklón. A szíjjal kapcsolatban a képek feltöltője azt írja, a mágneses csatlakozás miatt nehéz rátenni az órára, a tartásuk viszont kifejezetten erős.

Hirdetés

Jól látszik a gyári szíj az új fotókon.Jól látszik a gyári szíj az új fotókon.Jól látszik a gyári szíj az új fotókon. Jól látszik a gyári szíj az új fotókon. (forrás: Imgur) [+]

A képeken látható 40 milliméteres változat 30 milliméternyi hasznos kijelzőterülettel bír, ezt egy egész vastag káva fogja közre. Az óra 14 milliméter vastag, a csuklótól nem áll durván el és a 36 grammos súlyával nem is húzza az ember kezét. A fotók alapján már az is biztos, hogy lesz beépített hangszóró az órában, így valószínűleg hívásfogadásra is alkalmas eszközről van szó.

Látványos a kijelző és a korona is.Látványos a kijelző és a korona is.Látványos a kijelző és a korona is. Látványos a kijelző és a korona is. (forrás: Imgur) [+]

Szintén a képekre alapozva úgy tűnik, a Pixel Watch a Fitbit Charge 5 és Fitbit Luxe egészségszenzorát használja majd, vagyis képes lesz szívritmust, oxigén-szaturációt és alvást is követni. Vélhetően egésznapos pulzusfigyeléssel, alvásfigyeléssel, valamint edzéskövetéssel is fel lesz vértezve, emellett a 9to5Google szerint még EKG-t is tud majd mérni a Pixel okosóra. Májusban talán be is mutatják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés