Próbagyártáson az iPhone 9

Közel az iPhone SE folytatásának a startja, melynek kedvező árazása adhat az Apple telefonoknak lendületet.

Hirdetés

A MyDrivers beszállítói forrásoktól úgy hallotta: az Apple közelgő, az iPhone SE árszabását felélesztő telefonja a legnagyobb rendben készül, és már megkezdődött a próbagyártása, amit a tömeges összeszerelés követ. A várhatóan iPhone 9 néven debütáló okostelefon 4,7"-es képátlójával inkább az iPhone 8 folytatása lehet, 2020-ban ugyanis már az utóbbit kell kompakt méretűnek titulálni. Az iPhone SE szellemét az árazás ugyanakkor várhatóan 3000 jüan, azaz 130 ezer forint alatti árcédulával idézi meg. Az itthoni adóterhekkel az iPhone 9 ára persze átcsúszhat a csúcskategóriába, az Apple A13 Bionic rendszerchip cserébe évekre garantálhatja a kifogástalan sebességet, az egyetlen hátlapi kamera pedig várhatóan jól szerepel majd.

Ilyen lehet az iPhone 9
Ilyen lehet az iPhone 9 (forrás: OnLeaks / iGeeksblog) [+]

Az újdonság, amely méregdrága, őszi fivéreitől függetlenül márciusban mutatkozhat be, 3 GB RAM-ot kínálhat képernyő alatti ujjlenyomat-olvasóval, 3D Touch nélkül. A MyDrivers egyébként 30 milliónál több iPhone 9 legyártását prognosztizálja, igaz: ebbe a 2019-nCoV, vagyis a vuhani eredetű koronavírus közbeszólhat. Olyannyira, hogy az Apple ezen a héten összes kínai üzletét, gazdasági irodáját és kapcsolattartó központját bezárja, hogy így csökkentse munkatársai megfertőződésének az esélyét. Ami pedig az összes iPhone leszállítását illeti az első negyedévben, Ming-Chi Kuo elemző úgy véli: az eredetileg prognosztizált szám 10%-ot fog esni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs

    A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

  • Apple iPhone SE - se vele, se nélküle

    Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?

Hirdetés