Hirdetés

Most épp április 15-ére várják az iPhone 9-et

A dátumtippek eltérnek, ám a hónap közös: némi csúszással, ám tavasszal piacra kerülhet a kompakt és olcsóbb iPhone.

Egyre több jel mutat arra, hogy bár a márciusi Apple eseményt kihagyta, még ebben a hónapban bemutatkozik és kapható lesz a 4,7"-es LCD panellel és iPhone 8 formával várt iPhone 9. A minap egy hozzá passzoló védőtok bukkant fel, és egy amerikai üzletlánc munkatársai azt az információt kapták, hogy vasárnaptól forgalmazhatják, most pedig Jon Prosser rendelkezik konkrétumokkal.

Ilyen lehet az iPhone 9
Ilyen lehet az iPhone 9 (forrás: OnLeaks / iGeeksblog) [+]

Információi szerint két hét múlva, április 15-én mutatkozik be az iPhone 9, és három hét múlva, 22-én kerül forgalomba – hacsak a koronavírus nem szól megint közbe. A termék kulcsa az apró méret mellett az ára lehet: ha valóban 400 dollárt kérnek el érte (135 ezer forint), gyors népszerűségre tehet szert a satuféket fogott mobilpiacon.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Apple

Előzmények

 • A héten befut az iPhone 9?

  Április 5-étől forgalmazhatja egy amerikai üzletlánc a kompakt méretben várt, felső-középkategóriás iPhone védőtokját. Sokan ebből következtetnek a premierre.

 • iPhone 9 elhalasztva, az iPhone 12 is késhet

  Beszállítói késedelmek és a csökkenő vásároló kedv miatt is hónapokat csúszhat az iPhone SE folytatása, figyelmeztetnek az elemzők. Az iPhone 12 is érintett.

 • Próbagyártáson az iPhone 9

  Közel az iPhone SE folytatásának a startja, melynek kedvező árazása adhat az Apple telefonoknak lendületet.

 • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

  Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés