Hirdetés

Okosóra is érkezik a Googletől

Hirdetés

Az Android Wear kissé mostoha volt az idei évben, noha nemsokára érkezik a sokak által tetszetősnek talált új dizájnnal bemutatott Asus ZenWatch 3. A Google nyilván nem tétlenkedett, első saját brand alatt bemutatott, új Android főverzióhoz készült referenciamodelljei, a Pixel és a Pixel XL mellett a Lenovoval közös Project Tango is záros határidőn belül a boltok polcaira kerülhet.

Google "Swordfish"
Google "Swordfish"

A nyáron már kiszivárgott renderképek egy vélhetően saját márkás, nyilván a Pixel termékcsalád után már nem Nexus néven futó, de Google okosóra ismét előkerült Evan Blass Twitter fiókjából. Mivel az Android Wear új verziójának (2.0) kiadása, amihez saját alkalmazásboltot is terveznek, jövő év elejére került átütemezésre, nem kizárt, hogy az eddig prototípusként feltételezett időmérőkkel együtt jöhet ki.

Így nézhetnek ki a Google okosórái
Így nézhetnek ki a Google okosórái [+]

A Swordfish és Angelfish kódnevű szerkezetek a kerek számlapos eszközök kínálatát bővíthetik, méghozzá az LTE és GPS funkciók integrálásával az önállóan is használható okosórák táborában. A kisebbik, feltehetően hölgyekre méretezett változat egy, míg a nagyobb kiadás két fizikai gombbal lehet felszerelve, valamint elvileg pulzusmérőre és cserélhető szíjra is számíthatunk.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés