Ilyen lehet a Google saját gyártású Nexus karórája

Úgy tűnik, hogy a korábbiaknál mostantól jobban ráfekszik a Google a saját gyártású eszközökre. Ugyan várhatóan a HTC szállít majd két Nexus eszközt is ősszel, állítólag egy Google által tervezett, legyártott és értékesített okostelefon is befut, a legfrissebb pletykák szerint pedig Nexus okosórák érkezésére is számítani lehet.


[+]

A fenti renderképhez az Android Police jutott hozzá, és azon egy kisebb és egy nagyobb, Android Weart futtató kütyü pillantható meg, egyaránt színes, kerek megjelenítővel. A kisebbik annyira parányi, hogy gombokból is csak egyet kapott, míg a méretesebb társ koronája alatt és felett is megpillantható egy-egy gombocska. Ha a renderkép hiteles (a fenti publikáció 10-ből 7-esre ítéli a forrás megbízhatóságát), akkor alighanem azon fáradozhat a Google, hogy a nagyobb, férfikarra tervezett okosórák mellett a hölgyek részére is legyen szimpatikus opció.


[+]

Pontos megjelenést az Android Police nem tudott közölni, a project ugyanis még prototípus fázisban tarthat, mindenesetre, a legkorábban csak valamikor az új Nexus mobilok őszi startja után futhat be az Angelfish és Swordfish kódnévre keresztelt duó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés