Új helyre kerülhet az ujjlenyomat-olvasó a Note8-nál

Nem az első eset, hogy a Samsung Galaxy Note8-ról műszaki rajzok kerülnek elő, korábban is láttunk már ilyen jellegű képanyagot. Most viszont a hátlap és az előlap tervrajzait is megosztotta a Slashleaks, ami számos egyéb, egyébként eddig is egybecsengő feltételezést megerősít. Nagyon valószínűnek tűnik, hogy a Note8 szintén Infinity Displayt kap, valamint az S8-as szériához hasonló kialakítást. Ezzel együtt számos ponton fejlődést várunk az idei csúcsmodellekhez képest is.


[+]

Például vártuk a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, amiről magukat megnevezni nem kívánó belsős források állítják, hogy nem kész a tömeggyártásra. A mostani képek azonban az elő és a hátlapot is mutatják, amin egyértelműen látszik a biometrikus szenzor hátlapi elhelyezkedése. Viszont sokkal szerencsésebb pozícióban várhatjuk, mint a Galaxy S8 és S8+ esetében, ahol valóban nem nehéz összefogdosni a kameralencsét.


[+]

Nem csak a hátlap elrendezése, de a tartalma is érdekes, amely szerint a Note8 lehet az első csúcsmodell dupla kamerával. Feltehetően nem a Note8 lesz az első kettős kamerarendszerrel szerelt készülék a gyártó történetében, mivel a nálunk még nem kapható

Nem csak a hátlap elrendezése, de a tartalma is érdekes, amely szerint a Note8 lehet az első csúcsmodell dupla kamerával, noha feltehetően nem a Note8 lesz az első kettős kamerarendszerrel szerelt készülék a gyártó történetében, mivel a nálunk (még) nem kapható Galaxy C széria új modellje nagyon úgy tűnik, hogy előbb debütál. A tervrajzok alapján, ami a fenti koncepción nem került megjelenítésre, továbbra is sztereó hangszóró számítunk, ami valóban újdonság lenne, illetve a jack csatlakozótól sem kell még feltétlenül búcsút venni. Úgy tűnik, lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés