Nincs visszaút, megjelent az iOS 9.0.2

Hirdetés

Csupán egy héttel azután, hogy az Apple kiadta az első hibajavítást az iOS 9 operációs rendszerhez, máris érkezett a második frissítés, ami nem meglepő módon a 9.0.2 számozást kapta. Az alant látható képernyőkép is jól mutatja az újdonságok listáját: iMessage és iCloud biztonsági mentésével kapcsolatos problémák kiküszöbölése, képernyő hibás elfordulásának javítása és Podcastok stabilitásának növelése tartozik többek között bele.


[+]

A mobiladatforgalom applikációk általi ki- és bekapcsolásával kapcsolatos hibákat is orvosolta az Apple. Az iOS 9.0.2 kiadásával egyébként az Apple bezárta a kaput, jobban mondva megszüntette az aláírását az iOS 8.4.1-nek és az iOS 9.0-nak, így ezeket a szoftvereket már nem lehet visszarakni az eszközökre. Hamarosan egyébként érkezhet egy nagyobb csomag is, hiszen a fejlesztők számára már elérhető az iOS 9.1 bétája,  ami még több szolgáltatást hozhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Máris 20 százalékon áll az iOS 9

    Alig két napja jelent meg, mégis a kompatibilis készülékek egyötödén az almás szoftver legújabb változata fut.

  • Fejlesztők számára már elérhető az iOS 9.1 beta

    A felhasználók csak néhány nap múlva kezdhetik el letölteni az iOS 9 első végleges változatát, de a fejlesztők már a 9.1 bétáját is használhatják.

  • iOS 8 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje, ám még így is számos hasznos funkcióval bővült, amiket a felhasználók örömmel fogadnak majd.

Hirdetés