Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Hol érdemes megvenni a 64/4 es bote 7 globalt? Xiaomi.hu meg a xiaomishop.hu között vacilálok. Elvileg mindkettő 2 év magyar gart ad. A xiaomi.hu szimpi hogy a gyártói honlap, bár a global feliratot nem találtam a leírásban csak a b20 at. Ahogy néztem az olcsóbb helyeken csak egy év bolti gart adnak.
Üdv: Fishor
-
Seed
csendes tag
Mikor várható teszt?
-
Gyorstöltés Stabilon:
Mint tudjuk a qc2 és 3 másképp működik, a lényeg: A telefon szumma mindegy milyen vonalon is töltődik kb 10W-ak megy. Vicc. Ritkaság ha belenyal a 12-14W-ba. Szabványtól függően játszik a feszültséggel az árammal, de a szorzat vége 10W átlagba. Qc3 kicsit gyorsabb mint a többi, de közel sem olyan mint 6 pro-n volt, mivel ott látott az ember szabvány felső határán töltő wattokat. Legalább nem fűt. Persze jó olvasni, hogy gyorstöltés, mert ez is olyan, hogy nyugodt a user ha kiírja. -
Az újítások 10.3.2.0(részlet). A kamera fügébb, AI sokkal korábban felismer dolgokat. 6 pro-ban pl házat nem ismert, 7-ben már igen.
[link]
[link]
48Mp módban sem AI sem HDR, de legalább már nem a PRO menüből érhető csak el. -
7-re már meg van a bevált tok, fólia, lencsevédő kombo. Ma jöttek meg a lencsevédők.
-
US $3.69 26%OFF | Redmi Note 7 Case MSVII Frosted Cover For Xiaomi Redmi Note 7 Pro Case Xiomi Note7 Global PC Cover For Xiaomi Note 7 Phone Case
tok + US $1.96 31%OFF | Full Glue Tempered Glass On Redmi Note 7 6 5 Pro 6a S2 Case Protective Screen Protector Phone Safety Tremp For Xiaomi Ksiomi Not
üveg + US $0.39 21%OFF | Back Camera Lens Film Case For Xiaomi Redmi Note 7 5 6 Pro Mi 9 8 A2 Screen Protector protective Glass on Redmi Note 7 6 6A Pro
lencse -
lorcsi
veterán
szegény telefon
-yt
-
Kijöttem már a hangos zene témából, de most igen, de mégsem. Maxon lfsz a hangerő mi történt?? Maxon a hangfal, nwm jó. Maxon bt-n át is rossz. Hol lehet ezt feloldani??
-
cirkus
aktív tag
van olyan offline shop ahol meg lehet tekinteni a készüléket ?
-
Olyan telefon tesztje aminek az ára sokak 1 havi fizetése sem. Van piaca? Eladtam a 6 pro-t, egyet. Vissza ír a gyerek, meg van e még a másik, mert kukázza a Samsungot, árához mérve nagyon jó. Persze ehhez földön kell maradni. Én már kezdem unni a 7-et, elvagyok vele, küzdök pár buggal, de megy.
-
Richoo44
aktív tag
-
Érdekes ez már jó régen kint van, de nincs teszt. A P30 friss mégis azonnal lett. Tipikus esete valaminek.
-
Bl.Gyo.
őstag
sziasztok!
Ma rendeltem akcióban egy 4/64-es feketét, 63 ezerért (a kék is ennyi), garival a bestemobile.com-ról (szlovák mint az eustock):
ha valaki olcsón akar venni.
-
Mire lesz teszt itt addigra többet mondok én róla meg bnőn.
Faceunlock, kamera, bugok stb. -
RVR400
veterán
-
kleriz
újonc
Sziasztok!
Arról esetleg van valami infótok, hogy lesz-e itthon is 6GB RAM-os változat? Vagy ne várjak ilyesmire szerintetek?
Köszi!
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
Stinsonina #64 üzenetére
Érdekes, pedig több helyen olvastam, hogy kihangosítva nem jó. De akkor örülök ha jó
Grat a telóhoz...
-
Stinsonina
csendes tag
válasz
kazsmerlaca #63 üzenetére
Szia!
1. Már párszor telefonáltam vele messengeren keresztül, semmi visszhangzás nem volt.
2. Hát kinek mi. :D Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a színátmenetes kék, de való igaz, hogy olyan szögben nézve már szinte lilának mondanám a teló színét, mintsem kéknek. -
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok! Két kérdés:
1. A webes alkalmazásoknál valóban visszhangzik kihangosítás esetén a másik fél?
2. Tényleg olyan bazári kék katása van a telónak? Vagyis nem olyan szép mint a 6-os volt. -
Érezhetően fürgébb mint egy 6 pro. Kamera gyorsabban teszi a dolgát.
-
cuccos19
tag
Eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen kivitel: 4GB RAM és 128GB ROM.
A Turbado-n láttam, 87ezer konvertibilis magyar valuta. Kicsit fura, hogy a RAM-ot nem emelték 6GB-ra, hogy "jövő biztosabb" legyen (bár én még a 3GB-al is elvagyok a Redmi Note 3 Pro-val).
Egyébként ezek az új szériák már tényleg tudják fogni a Galileo műholdakat is?
-
Stabil hol tart note 7-nél? Ver Szám érdekelne.
-
RVR400
veterán
Nah, én tegnapelőtt megrendeltem banggoodról 190 USD-ért a 4/60-es verziót.
Nem akartam még leváltani a low-cost S2-t, de a lélektani 200 USD-s határ alatt volt az ára.
-
lócitrom
őstag
válasz
KamuMazsola #38 üzenetére
ráadásul itthon nem minden beszállító/bolt veszi komolyan a garanciáztatást. TMX javítás is olyan, amilyen... halottnak a csók legtöbb esetben a hazai garanciázás. egyszerűen nem akarnak foglalkozni a javítással. majdnem 4 hónapom ment rá nemrég egy ilyen ügyre. úgy néztek rám az üzletben mikor bevittem, mintha maga a sátán lennék. kezemből kinézték a telefont és leszólítottak, hogy problémás lesz a szervizeltetés...
anyám is kétszer lehúzták ezzel, hogy kedvező áron cserélhet telefont, közben 2 év hűséggel magasabb csomag meg icipici törlesztőcske, JA. meg nulla műszaki érzékkel választott már kétszer is ugyanígy telefont, mert „az tetszett a legjobban”... persze ott volt a lehetőség, hogy felhív vagy szól nekem, de á, minek?
-
-
cuccos19
tag
A Turbadon is van már Redmi Note 7. 4/64 fekete, 3/32 fekete, 3/32 kék
-
törölt tag
"Srácok", dobjatok már pár tesztfotót Gcam -mal. Kíváncsi lennék a felhasználók által készített képekre.
Elvileg nincs más teendő, csak feltenni egy megfelelő verziót. Van a telefonban camera2 API support.
-
Stinsonina
csendes tag
Szia!
A dobozban lesz egy átlátszó szilikon tok, ami egész jó (bár a kiemelkedő hátlapi kamerát nem védi).
Én szilikon Nillkin tokot rendeltem Ebayről, remélem hamarosan megérkezik. Árukeresőn is láttam már, sztem nagyon jók, előző telómon is az volt, minden leejtéstől megvédte. -
imi0424
senior tag
Sziasztok, most rendeltem egy ilyen jószágot, és azt szeretném kérdezni, hogy milyen tokot és fóliát ajánlotok rá? (A szilikon tokokat szeretem ).
-
KamuMazsola
őstag
válasz
#63534592 #37 üzenetére
Az a baj a részletre vett telefonnal, hogy sokszor nem telefont vesz az illető, hanem státusszimbólumot. Sokszor nincs is valós igény egy "ilyen jobb" készülékre. A két év alatt meg fizeti a havidíjat is, azt ossza az észt, hogy ő ingyen telefonál. Mekkora májer! Persze vannak kivételek is.
draco31: Nekem nem jött be a telenoros garancia, még anno a telemax volt Budaörsön. Egy nyavajás szoftwarefrissítést 3 hétre vállaltak és még a hálózati töltőt és az usb kábelt is le kellett adni.
-
draco31
veterán
válasz
KamuMazsola #34 üzenetére
Ez most kb olyan, mint nekem sok ismerősöm, hogy csak a szolgáltatóknál lehet telefont venni, mert úgy egyszerűbb a garanciát intézni, meg úgy egyszerűbb a részletfizu...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
#63534592 #31 üzenetére
Tudod nekem 12 ezres nem pár ezer. Ennyiért simán megéri várni, illetve ezek a boltok is ezt csinálják, megrendelik kintről, azt ráteszik a hasznot ami így nálam marad. Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni? Már vagy húsz telót rendeltem a családnak, meg barátoknak, így ez már többszázezer spórolás nem? Valószínű ezt a modelt sem itthon fogom megvenni, kivéve, ha függetlenül a 4/64-es verziót adják itthon is 55 ezerért. A garancia meg, hát nem is tudom ér-e ennyit? A prémium gari meg fizetős, na az meg azért nem jó. Két itthoni prémium garis készülék árából kintről hármat veszek, így is lehet ám számolni. És ne hidd, hogy nem lehet eladni! Eddig mindet eladtam kb egy éves korában, gari nélkül és alig kellett hozzápótolni az új árához. Mondjuk most ezzel a gyakorlattal lehet szakítok és inkább a családban elajándékozom a RN5-öt, mert még alig több. mint fél éves.
-
törölt tag
azt nem tudom hogy ki van-e állitva.
A2lite: Aki meg képes heteket várni,míg külföldröl megjön a telefon,és nem érdekli a gari pár ezer forintért,azt nem tudom megérteni.Ha pl a smartshopba megveszi van 3 napos csere garancia,vagy 14 napos elállási jog.Tényleg nem éri meg itthon megvenni
-
törölt tag
nem értem ezt a kinti rendelés dolgot,egy csomó helyen lehet kapni.Például a smartshopba is van.Ma voltam ott,és volt készleten.
-
joey04
titán
és ez kint jónak számít?
-
Golyo69
senior tag
Ma kapom meg, Note 5 helyere jön kivancsi leszek ra.
Üvegfolia nincs vkinek Bp-en?
Enyém csak kb 3 het múlva jön Kínábol -
Stinsonina
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap lettem egy Redmi Note 7 tulaja. Eddig nagyon pöpec, gyorsan működik, tudja, amit elvártam tőle.
Én a mobilcornertől rendeltem, neptun kéket, 2 nap alatt kijött, 1 év garival. Bátran ajánlom nektek is! -
aRm1n
aktív tag
Nem vagyok közgazdász, de én a helyükben nem telíteném a piacot az aktuális modellekkel, mert a következő modellt az előzőhöz képest úgyis emelt áron adják majd el. Ha kiszámolod, hogy a tervezett mennyiség mekkora profitot hoz abban az évben, és nem mész fölé, a következő évben talán jobban el tudod adni az akkori generációt. Úgy értem, ha túl jó árat képzel, a következő modellnek csinálsz konkurenciát.
-
wolf88
aktív tag
Köszönöm a gyors választ.
Most tavasszal telefon csere van beütemezve. Lehet, hogy megvan az utód? -
snecizero
senior tag
Szevasztok. Itt is lehet rendelni----> [link]
-
Természetesen nem nemzetközi garancia van rá, nem tudod itthon gariztatni. Vissza kell küldeni és ők intézik. Nyilván előtte meg kell írni nekik képet/videót küldeni a hibáról meg ilyenek.
Amit az aláírásba látsz (leszámítva az egeret, mert az itthon volt olcsóbb egy jó ajánlattal) mindent Kínából (GB) rendeltem. Egyikkel sem volt még semmi probléma... -
törölt tag
-
Igen sajnos felénk nehéz megérteni ezt a gondolkozást, de ha nagyban gondolkodsz, akkor a Kínai és az Indiai piacra kell fókuszálnod, főleg egy Redmi kategóriájú telefonnal. A jó hír, hogy ma már a KGST enged külföldről is rendelni így mindent be tudsz szerezni legálisan nem kell a pult alól venned.
-
Stimpy001
aktív tag
Tegnap rendeltem egy kek 64-est anyamnak a korosodo LG G5 helyett, ma fogjak kiszallitani. 229€-ert tenyleg a legjobb vetel jelenleg.
-
Elképzelni nem tudok annál furcsább dolgot a kapitalizmusban, minthogy gyakorlatilag bármennyi terméket el tudna adni valaki, de nem gyárt belőle eleget, meg nem forgalmazza mindenütt. Mintha valami KGST 5 éves tervben le lenne fektetve, hogy ennyit gyártunk oszt kész...
-
törölt tag
Mondjuk lenne utánpótlás és rendes, hivatalos global értékesítés...ennél több is lehetne. Bár ellátási probléma nem csak ennél van...
-
draco31
veterán
Voda berakhatná a kínálatukba
-
- ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest