Hirdetés

Homályos információk a Redmi zászlóshajóról

Amatőr kémfotóhoz méltó minőségben kaphatták lencsevégre a noccsmentes, csúcskategóriás Redmit, amihez specifikáció tippek is érkeztek.

Valami készül az önállósodott Redmi boszorkánykonyháján, és egyre több jel mutat arra, hogy ez egy csúcshardverrel szerelt phablet. A Snapdragon 855 felbukkanására eddig is érkeztek tippek, ami bár szokatlanul erős mobilplatform volna egy Redmitől, jelenleg több Xiaomi almárkának is van csúcsmobilja, gondoljunk csak a Pocophone F1-re vagy a Black Sharkra. A Redmi zászlóshajó küllemét mindenesetre még homály fedi. Már a szó legszorosabb értelmében:

Lencsevégre kaphatták a Redmi csúcskészüléket. A teljes fotóhoz kattints a képre!
Lencsevégre kaphatták a Redmi csúcskészüléket. A teljes fotóhoz kattints a képre! (forrás: CNMO) [+]

A CNMO-n bukkant fel egy kép, amelyet valamelyik nagyvárosban kaptak lencsevégre, és a fent kivágott részlet kísértetiesen hasonlít mindarra, amit eddig a fenti mobilról sejtünk. Nincs noccs, kevés a káva és várhatóan motorikusan emelkedik majd ki a szelfikamera. Ehhez egy weibós felhasználó tett hozzá konkrétabb adatokat: A szóban forgó ketyere 6,39"-es és 1080 x 2340 pixeles megjelenítővel érkezhet, attól ugyebár különválasztott, 32 megapixeles önfotós egységgel. Hátul 48 + 8 + 13 megapixeles rendszer rögzíthet, talán három látószöggel. A kellő bitbőséget a Snapdragon 855 mellett 8 GB RAM és 128 GB-os tároló biztosíthatja kezdőkiszerelésben. Premier várhatóan májusban.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés