Négy Nokia frissül Android 9-re rövidesen

A nyáron éppen egy HMD-s mobilon, a Nokia 7 Plusszon próbáltuk ki a még készülőfélben lévő, végül Pie nevet kapó Android 9 verziót, aminek végleges frissítése a minap érkezett meg a népszerű phabletre. Éppen ezért volt némileg meglepő, hogy folytatása, a Nokia 7.1 tegnap Android Oreóval mutatkozott be. De nem kell már sokat aludni a pités verzióváltásig: novemberben frissül 9-es Androidra a szenzorszigetes ketyere.


A Nokia 8 Sirocco jövő hónapban vált Android 9 Pie-ra [+]

Ugyanabban a hónapban a két HMD-s csúcsmodell, a Nokia 8 és a Nokia 8 Sirocco is sorra kerül, aki viszont Nokia 6.1-gyel vagy 6.1 Plusszal rendelkezik, már októberben megkóstolhatja az Android legfrissebb édességét. Elismerésre méltó, hogy a HMD Global nem ül hónapokat az újabb rendszercsomagon, ráadásul kedvezőbb árú Android One és Go rendszerű készülékei is részt vesznek a generációs frissítésben. Igaz, az Android Pie (Go Edition) rendszert a Google még nem adta ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Nokia 5.1 - 5.1-es körzet

    Ismét nem üti meg az ingerküszöböt, viszont továbbra is minőségi és esztétikus készülék. De a Nokia márkajelzésen kívül nagyjából ennyit tud üzembiztosan.

Előzmények

Hirdetés