Hirdetés

Nagyon ismerős lehet a Huawei FreeBuds 3i

Aktív zajszűrés, 10 milliméteres hangkeltő, IPX4 védettség, kellemes ár: Honor néven mintha ugyanezt már láttuk volna.

Hirdetés

Az eredeti Huawei FreeBuds 3 nem csak minőségben, árban is megközelíti az Apple-féle AirPods szintjét, mostantól azonban elérhető lesz egy olcsóbb alternatíva is, mindezt úgy, hogy a felhasználó mellette nem mond le sem a három mikrofonos aktív zajszűrésről, sem a jó üzemidőről, sem pedig az ergonomikus kialakításról.

A kapszulás kialakítású töltőtokban lapuló fülhallgatók 2,5 órányi telefonálást vagy 3,5 órányi zenehallgatást bírnak ki egy töltéssel, a tokkal együtt 14,5 óra zenehallgatás vagy 10,5 óra telefonbeszélgetés abszolválható, természetesen a megfelelő, körülbelül egy órás töltési szünetekkel. Kívül érintésérzékeny felület került a fülesekre, dupla kopintással megállítani és elindítani lehet a zenét, hosszú érintéssel a zajszűrést variálhatjuk.


[+]

A 10 milliméteres dinamikus hangkeltővel szerelt kütyü IPX4-es vízállóságot kapott, eleinte fehér, később fekete színben is elérhető lesz, Angliában 90 fontos, azaz nagyjából 36 ezer forintnak megfelelő áron. A gyakorlatilag azonos specifikációkkal bíró Honor Magic Earbuds-ról szóló tesztünk hamarosan olvasható lesz az oldalon!

Hirdetés

Előzmények

  • Huawei P40 - kisebb nehézségek

    Nagyon jó minőségű telefon a P40, remek a mérete is, de vagy teljes Google rendszer kéne rá, vagy egy bitang jó ár. Egyik sincs.

  • Huawei P40 lite - kényszerpályán

    Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.

  • Mi lesz veled, Huawei?

    Egy hét alatt fordult a világ a legnagyobb kínai távközlési cég jövőjét illetően. Miért történt, mi történt, mi lesz ezután?

Hirdetés