Előrendelhető a Honor Magic Earbuds

A gyártó első, aktív zajszűréssel rendelkező valódi vezetékmentes fülhallgatója egyelőre fehérben választható, de ingyenes kiszállítással.

A Honor első, aktív zajszűréssel rendelkező, valódi vezetékmentes (TWS), érintésvezérléssel ellátott fülhallgatója februárban mutatkozott be, az elmaradt MWC helyett sajtóesemény keretében. Az európai megjelenés biztos volt, árakat viszont akkor még nem közöltek, mától (április 30) viszont előrendelhető a füles, néhány webáruházban ingyenes házhozszállítással megdobva az ajánlatot, egyelőre gyöngyfehér színben. Türkiz később lesz.

A Honor a kényelemre, a minőségi hangzásra és a környezeti zajok csökkentésére helyezi a hangsúlyt. Ezt a trapéz kialakítás (én mondjuk nem nagyon látom ezt a síkidomot, de biztos), a 10 milliméteres membránok és a hibrid aktív zajszűrés támogatja, ami akár 32 dB-lel is csökkentheti a környezeti zajokat a feedforward és feedback zajszűréssel, három mikrofonnal fülesenként. A fülesek körülbelül 3,5 órányi folyamatos zenelejátszást vagy 2,5 órányi hanghívást kínálnak egyetlen töltéssel. A töltő tok pedig összesen 14,5 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, az ajánlott fogyasztói ára pedig 43 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés